Heinäkuussa Vimmassa järjestetään koko talon historian ensimmäinen Nuki goes Vimma − kesänuokkari. Turun kaupungin nuorisopalveluiden alueellisen nuorisotyön ohjaajat tuovat taloon nuokkareilta tuttua vapaamuotoista toimintaa neljänä päivänä viikossa.

Maksutonta nuokkaritoimintaa 9−18-vuotiaille

Ensimmäistä kertaa Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa järjestettävä kesänuokkari on suunnattu kaikille 9−18-vuotiaille nuorille. Alueellisten nuorisotilojen tapaan kesänuokkariin on mahdollisuus tulla viettämään aikaa, tapaamaan kavereita ja muita nuoria, sekä harrastamaan. Luvassa on pelitoimintaa, askartelua, biljardia, haasteita, kisoja ja muuta mukavaa kesätekemistä.

Toimintaa järjestetään parittomilla viikoilla maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Parillisilla viikoilla toimintaa järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Toiminta-aika on aina klo 12.30-19.30.

Toimintaan osallistuminen edellyttää maksutonta nuorisokorttia, jota voi hakea etukäteen nuorisotiloilta tai ensimmäisellä kerralla kesänuokkariin osallistuessaan.

Lisätietoja ja hakemus nuorisokortin omilta nettisivuilta.

Vimman oma toiminta lomailee

Ensimmäistä kertaa järjestettävän kesänuokkarin tavoite on tarjota nuorille tekemistä keskusta-alueella heinäkuussa, jolloin perinteisesti Vimman oma toiminta on tauolla kesälomakauden vuoksi. Vimman taidepajat, Vimman asiakaspalvelu ja Kafé Vimma ovat tänäkin vuonna kiinni heinäkuussa ja toiminta käynnistyy jälleen koulujen alkaessa elo-syyskuussa.

Kesänuokkaritoimintaa pyörittävät aluenuorisotaloilta tutut ohjaajat. Näin ydinkeskustassa sijaitsevat tilat saadaan talon kohderyhmän eli nuorten käyttöön koko kesäksi. Tällä kokeilulla kartoitetaan toiminnan tarvetta tulevaisuudessa keskusta-alueella suomalaisten suosituimpana lomakautena.

Seuraa kesänuokkaria Vimman Instassa

Kesänuokkarin ohjaajat valtaavat heinäkuussa myös Vimman Instagram-tilin @vimmaturku, joten kannattaa ottaa tili seurantaan viimeistään nyt. Someen päivitetään ajankohtaisimmat tiedot kesänuokkarin aukioloajoista sekä tulevista tapahtumista.

Kesänuokkarin ohjaajat saat kiinni myös puhelinnumeroista 0449072991 ja 0406552188. Lisätietoja toiminnasta saa myös päivystävältä toiminnanjohtajalta numerosta 050 554 6388.

NuortenTurku on avoinna koko kesän

Kesänuokkarin lisäksi Vimmassa päivystää koko helteisen heinäkuun myös NuortenTurku, joka auttaa niin työnhakuun, opiskelupaikkaan tai vaikka harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä. Nuortenturku on kesällä avoinna Vimmassa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-16 sekä palvelee etänä maanantaisin klo 12-16.

Lisätiedot NuortenTurun omilta nettisivuilta.