Koronarokotusmerkinnän korjauspyyntölomakkeella voit ottaa yhteyttä sähköisesti eTerveyspalveluiden kautta ja pyytää korjausta, jos koronarokotustietosi on kirjattu virheellisesti Omakantaan.

KIRJAUDU ETERVEYSPALVELUIHIN

eTerveyspalveluihin on lisätty lomake, jolla voit korjata virheelliset merkinnät koronarokotustodistuksessasi. Jos koronarokotustietosi on kirjattu Omakantaan virheellisesti, voit ottaa yhteyttä sähköisesti eTerveyspalveluiden kautta ja pyytää korjausta Koronarokotusmerkinnän korjauspyyntölomakkeella. Voit myös ilmoittaa sen avulla, jos sinulla on vaikeuksia todistuksen tulostamisessa Omakannasta.

Koronarokotusmerkinnän korjauspyyntölomake löytyy eTerveyspalveluista  (turku.fi/eterveyspalvelut) valitsemalla toimintavalikosta Lomakkeet-otsikon. Mobiililaitteella asioidessasi, se löytyy Menu-valikon alta. Lomakkeella voi pyytää korjausta vain Turun kaupungin terveydenhuollossa annettuun rokotukseen. Korjauspyyntösi välittyy terveydenhuollon ammattilaisen käsiteltäväksi. Valmiista korjauksesta lähetetään tieto tekstiviestillä. Korjaus pyritään tekemään 7 arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, jos henkilö on saanut kahta eri rokotevalmistetta, Omakannan rokotustodistuksessa kuuluu näkyä pelkästään jälkimmäisenä saadun rokotteen kauppanimi ja rokotuksen järjestysnumero 2/2. Tällöin todistus on palvelussa oikein. Omakannan rokotukset-osiosta löytyvät kaikki henkilön rokotustiedot.