Opiskelija, joko olet huomannut Turun kaupungin uuden kausituotteen? Opiskelijat pääsevät nyt treenaamaan kaupungin uimahalleihin, kuntosaleille sekä Parkin tekojääradalle vain kymmenellä eurolla kuussa.

Tietoa opiskelijarannekkeesta:

Opiskelijaranneke | Turku.fi

Turun kaupunki on lanseerannut uuden kausituotteen, joka on suunnattu opiskelijoille. Vain 60 euroa maksavalla 6 kuukauden latauksella opiskelijat pääsevät liikkumaan kaupungin liikuntapaikkoihin. Ensimmäisellä ostokerralla veloitetaan lisäksi 8 euron rannekemaksu, jos ranneketta ei vielä ole. Ranneke oikeuttaa päivittäin yhteen sisäänpääsyyn valittuun liikuntapaikkaan.

Opiskelijan kausihinta oikeuttaa puolen vuoden sisäänpääsyyn Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleihin ja kuntosaleille, Kupittaan urheiluhalliin ja kuntosaleille, Paattisten aluetalon ja Varissuon jäähallin kuntosaleille, Parkin tekojääradalle (talvikaudella) sekä Kupittaan ja Samppalinnan maauimalaan (kesäkaudella). Ja opiskelijat maksavat vain kymmenen euroa kuussa tästä kaikesta!

Opiskelijoilla tarkoitetaan niin toisen asteen oppilaitoksien (lukio ja ammattioppilaitos) kuin korkeakoulujen opiskelijoita. Tuotteen osto-oikeus edellyttää voimassa olevan opiskelijakortin tai todistuksen esittämistä.

Myyntipaikat

Opiskelijan kausirannekkeen voi ostaa seuraavista toimipisteistä: