Beyond 2030 Challenge -tiedekilpailun ilmoittautumisvaiheen aikana kilpailun sponsorit esittelevät kukin vuorollaan yrityksensä kestävän kehityksen tavoitteita ja toimintatapoja. Yritysten artikkeleissa esittelemien ratkaisujen, ideoiden ja innovaatioiden tarkoituksena on inspiroida toisen asteen opiskelijoita heidän kilpailutöissään ja tuoda esille, millaisia muotoja kestävä kehitys saa eri alojen yrityksissä.

Vuonna 1978 perustetun Genelec Oy:n yritystarina on ainutlaatuinen – se kehittää ja valmistaa maailman parhaita äänentoistotarkkailukaiutinjärjestelmiä ja palveluja äänen ammattilaisille, ja on oman alansa edelläkävijä maailmassa.

Mitä me olemme?

Kehitämme ja valmistamme tuotteemme kokonaan Suomessa ja tarjoamme niitä laatua arvostaville käyttäjille ympäri maailmaa. Uskon, innostuksen ja pitkäjänteisen työn ansiosta Genelecistä on tullut maailmanlaajuisesti arvostettu brändi. Genelecin ja sen tuotteiden luonteenomaisia piirteitä ovat:

  • Tieteellinen tutkimus ja tuotekehitys
  • Innovatiivisuus
  • Laatu
  • Luotettavuus
  • Kestävä kehitys
  • Suomalainen muotoilu
 

Kestävä kehitys on jo ollut sisään rakennettu osa yrityksen filosofiaa ja se on ollut pitkään yrityksemme strategiassa yhtä tärkeää kuin kannattavuus tai äänenlaatu. Siksi on todella upeaa olla mukana Beyond 2030 Challenge -tapahtumassa, ja omalta osaltamme rohkaista ja kannustaa nuoria ja samalla edesauttaa kestävään kehitykseen liittyvien ratkaisujen ja innovaatioiden synnyssä.

Toimitusjohtajamme Siamäk Naghian, on joskus sanonut:

”Hyvä idea syntyy uteliaisuudesta, innostuksesta, ja tahdosta selviytyä tässä maailmassa ja edesauttaa sen kehitystä. Hyvän idean pohjana tulee olla tahto parantaa maailmaa, ei vain itsensä takia, vaan koko yhteiskunnan ja luonnon hyväksi. Tämä on ollut yhteiskunnan ja sen sivilisaation yksi keskeisempiä kysymyksiä."

Kilpailun luoma innostus ja taso oli viime vuonna hyvin rohkaiseva, joten odotamme innolla ja suurella mielenkiinnolla kaikkia niitä upeita ideoita ja innovaatioita joista pääsemme kuulemaan kilpailun myötä. Haluamme toivottaa kaikille osallistujille rohkeaa, avointa, ja innostunutta asennetta.

Tsemppiä kilpailuun!

Tutustu meihin: www.genelec.fi