Turussa, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Oulussa ja Vantaalla julkaistava lehti auttaa huoltajia ja muita peruskoulusta kiinnostuneita ymmärtämään, millaista opiskelu on 2020-luvun peruskoulussa.

Peruskoulu on parasta -lehteä on jaettu elokuussa Turussa, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Oulussa ja Tampereella kaikille viides- ja seiskaluokkalaisille ja heidän huoltajilleen. Nyt lehti on sähköisesti myös muiden huoltajien ja peruskoulusta kiinnostuneiden saatavilla.

Lehden artikkelit ja kolumnit käsittelevät muun muassa tunnetaitoja, kodin ja koulun yhteistyötä, joustavaa perusopetusta ja tieteen ja teknologian maailmaan tutustumista. Ääneen teksteissä pääsevät niin oppilaat, opettajat kuin perusopetuksen ammattilaisetkin.

Voit tutustua lehteen täällä:

https://issuu.com/turun_kasvatus_ja_opetustoimi/docs/peruskoulu_on_paras...

Peruskoulu on parasta -lehti on julkaistu Teemme tulevaisuuden tekijöitä - peruskoulu on parasta! -hankkeessa, joka on Turun, Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen ja Oulun kaupunkien yhteinen viestintähanke. Hankkeen on tarkoitus auttaa huoltajia ja päättäjiä ymmärtämään paremmin, millaista on opiskelu 2020-luvun peruskoulussa. Hanketta rahoittaa Opetushallitus.