Ostatko kunnostettua ja käytettyä? Vuokraatko mieluummin kuin hankit omaksi? Tai oletko yrittäjä, joka työskentelee kiertotalouden parissa? Osallistu kyselyyn ja kerro kokemuksiasi sinulle tarpeellisista kiertotalouspalveluista.

Mikä on 6Aika?

6Aika on Suomen kuuden suurimman kaupungin – Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun – yhteinen kestävän kaupunkikehityksen strategia. Vastaamme strategialla haasteisiin, joita kaupungistumien tuo. Haluamme kehittää kaupunkejamme entistä älykkäämmiksi ja vastata palveluilla kaupunkilaisten aitoihin tarpeisiin.

Lisätietoja: 6Aika

Kiertokaari selvittää kyselyn avulla, miten erilaisia kiertotaloutta hyödyntäviä tuotteita ja palveluja voitaisiin kehittää Oulun ja Turun seuduilla.

Yrityksille ja yksityishenkilöille on omat kyselynsä. Tuloksia hyödynnetään työpajoissa, joissa halutaan pyöräyttää kiertotalousideat lentoon. Voit myös ilmoittautua työpajatyöskentelyyn.

Kyselyt ovat osa 6Aika: CircHubs 2 -hanketta, jossa kumppaninamme on Lounais-Suomen Jätehuolto Oy. Hankkeessa kehitetään kiertotalousmyymäläkonseptia, eli uudenlaista toiminta- ja palvelualustaa kiertotaloudelle.

Yksityishenkilöt voivat vastata kyselyyn tästä.

Yritykset voivat vastata kyselyyn tästä.

Vastausaikaa on 10.10.21 saakka.