Turun kaupunki lähettää tällä viikolla tervehdyskirjeet tänä vuonna 65 vuotta täyttäville turkulaisille. Pormestari Minna Arven allekirjoittaman kirjeen saavat vuonna 1956 syntyneet henkilöt.

Lisätietoja: 

Senioriranneke

Turun kaupungin vapaa-ajan palvelukokonaisuus haluaa jälleen ilahduttaa 65 vuotta täyttäviä turkulaisia maksuttomilla tutustumiskäynneillä kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Kirjeen vastaanottajat saavat kaksi liikuntapaikkakäyntiä, kaksi Turun filharmonisen orkesterin perjantaikonserttia ja käynnin Turun linnaan. Tällä tavoin he pääsevät tutustumaan yli 65-vuotiaille suunnitellun palvelun, Seniorirannekkeen, tarjontaan. Lokakuussa lähetettävän kirjeen tutustumislipukkeet ovat voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.

Kun koronatilanne ja rokotteet mahdollistavat taas harrastamisen, on tärkeä jatkaa aktiivista elämäntapaa.
–   Omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on meille jokaiselle tärkeää, ja tunnetusti liikunta ja kulttuuri tekevät keholle ja mielelle hyvää, muistuttaa pormestari Minna Arve. Hän toivoo, että tutustumiskäynneillä syttyy kipinä liikunta- ja kulttuuriharrastukseen, jota voi jatkaa Seniorirannekkeella.

Senioriranneke on edullinen tapa harrastaa liikuntaa ja kulttuuria

Liikunnan ja kulttuurin harrastaminen on Seniorirannekkeella edullista. Puolen vuoden käyttömaksulla eli 40 eurolla ovat käytössä Turun kaupungin uimahallit, kuntosalit ja maauimalat sekä kulttuuritarjonta. Ranneketta voi käyttää kerran päivässä, jolloin päivähinnaksi tulee n. 22 senttiä. Kerran viikossa käytettäessä harrastuskerran hinta jää vielä n. 1,5 euroon. Ensimmäisellä puolen vuoden käyttömaksun latauskerralla on lisäksi maksettava 8 euroa rannekkeesta. Seniorirannekkeella ei ole yläikärajaa.

– Seniorirannekkeella saa todella monipuoliset ja laadukkaat palvelut omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Rannekkeen tarjonta on kattava, ja vaihtoehtoja löytyy lähes kaikille. Seniorirannekkeen liikunta- ja kulttuuritarjonnasta saa iloa, kunnon kohotusta, elämyksiä, ja ennen kaikkea hyvää oloa. Rannekkeen monet mahdollisuudet kannattaa hyödyntää ja ottaa mukaan myös kaverit ja tutut, kannustaa ikääntyneiden liikuntapalveluvastaava Topi Hella.

Suoramarkkinointikielto estää kirjeen saapumisen

Posti tuo kirjeen kotiin kaikille muille, paitsi henkilöille, jotka ovat kieltäneet tietojensa luovuttamisen suoramarkkinointitarkoituksiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin. He voivat noutaa kirjeen Turun kaupungin liikuntapalveluiden asiakaspalvelusta (Blomberginaukio 4, avoinna ma–pe klo 9-12 ja 13-16) esittämällä henkilötodistuksen. Kirjettä voi myös pyytää ikääntyneiden liikuntapalveluvastaava Topi Hellalta, topi.hella@turku.fi tai p. 050 554 6224.