CampusSportin maksuttomilla Just for fun -vuoroilla keskitytään pitämään hauskaa ja nauttimaan liikkumisesta hyvässä seurassa. Näillä vuoroilla ei suoriteta, kilpailla tai vertailla. Tervetuloa mukaan!

Liikunnan ei tarvitse olla suorittamista ja hampaat irvessä puurtamista. Sen tietävät CampusSportin liikuntatuutorit, jotka vetävät viikoittaista Just for fun -liikuntavuoroa. Vuorolla pelaillaan ja kokeillaan eri lajeja osallistujien toiveiden mukaisesti – ilman paineita, kilpailua ja vertailua.

- Just for fun -vuoroilla fokus on tarjota kaikille korkeakouluopiskelijoille mahdollisuus päästä liikkumaan hyvillä mielin ja mukavassa seurassa. Siksi vuorojen sisältökin muotoutuu osallistujien toiveiden mukaisesti, vaikka tuutoreilla onkin mietittynä alustava suunnitelma päivän ohjelmasta. Vuoroilla ollaan esimerkiksi palloiltu, leikitty ja pelattu kaikenlaista aina sulkapallosta hippaan, kertoo CampusSportin liikuntatuutori Reetta Ihalin.

Kaikki tervetulleita – maksutta

Opiskelijat voivat osallistua Just for fun -vuorolle säännöllisesti tai satunnaisesti. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan kaikki turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet ovat aina tervetulleita. Osallistuakseen ei tarvitse edes maksaa CampusSportin liikuntamaksua.

- Mukaan saa tulla, vaikkei taustalla olisi minkäänlaista kokemusta liikkumisesta. Kaikki tehdään omaan taito- ja kuntotasoon sopivalla tavalla, eikä ketään katsota pahasti. Tärkeintä on hyvä fiilis ja pienet onnistumisen tunteet, Ihalin kuvailee.

Bonuksena uudet ystävät

Just for fun -vuoro järjestetään syyslukukaudella 15. joulukuuta asti keskiviikkoisin klo 16-16.50. Paikkana toimii Iskerin liikuntasali osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4. Tuutorit ovat osallistujia vastassa sisäänkäynnin edessä klo 15.50.

- Haluaisin rohkaista kaikkia vuoroista kiinnostuneita lähtemään rohkeasti mukaan. Jos yksin lähteminen jännittää, kannattaa muistaa, että me tuutorit olemme vuoroilla juuri muita opiskelijoita varten. Parhaimmassa tapauksessa saat vuoroilta hyvän mielen lisäksi  uusia kavereita oman ainejärjestön ja tiedekunnan ulkopuolelta, Ihalin kannustaa.