Lisää liikettä arkeesi! Aikuisten ohjatun liikunnan loppukauden kortit myydään 25.10. alkaen alennettuun hintaan.

Aikataulut ja lisätiedot:

Aikuisten Leidit liikkeellä ja Kunnon äijät -ryhmissä liikut useiden liikuntalajien parissa – valikoimissa jopa 30 liikuntavuoroa viikossa! Voima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteita sisältävillä senioreiden KuntoVoiTas-tunneilla voit parantaa kuntoasi kannustavan ammattilaisen ohjauksessa. Yläikärajaa ei ole ja kausimaksulla voi osallistua juuri niin moneen ryhmään kuin haluaa.

– Rohkaise mielesi ja tee päätös käyttää aikaa itseesi, kannustaa liikuntapalveluvastaava Satu Revonsuo. Säännöllisellä kuntoilulla on suuri vaikutus jaksamiseen, hyvään oloon ja ennen kaikkea omaan terveyteen ja hyvinvointiin.

Leidit liikkeellä, Kunnon äijien ja KuntoVoiTas -tuntien loppukauden maksu on 45 euroa turkulaisilta ja 20 euroa eläkeläisiltä, työttömiltä ja opiskelijoilta. Syyskauden normaalihinta on 80 euroa ja alennusryhmiltä 40 euroa. Ulkopaikkakuntalaisten vastaavat hinnat ovat 67,50 euroa ja 30 euroa (normaalihinta 120 / 60 euroa). Syyskausi kestää Leidit liikkeellä ja Kunnon äijät -ryhmissä 12.12. ja KuntoVoitas-tunneilla 17.12. asti.

Myyntipaikat: