Puuteroi peruukkisi ja asettele kauneuspilkut kohdalleen, sillä nyt on luvassa ylellisen hurmaava ilta musiikin ja tanssin parissa Turun linnassa.

Club Rococo

Club Rococo – Party like it’s 1771!  
Turun linnassa lauantaina 20.11. klo 20–02

Kaksi vuotta sitten ja suuren suosion saavuttanut Barokkidisco saa nyt jatkoa, kun Turun linnassa siirrytään discoilemaan seuraavalle vuosisadalle. Inspiroitua voi 1700-luvun tyylistä, nykyhetken trendeistä tai poimia rokokoon kepeän ilottelevasta tyylistä parhaita paloja strassikoruista näyttäviin kampauksiin ja hohtavasta silkistä pastellisävyihin. 

Linnan Kuninkaansalissa juhlijoita viihdyttävät DJ Josu Mämmi ja DJ Emil Zatotech, ja illan huipennuksena nähdään drag-artisti Betty Fvckin huikea rokokoosta ammentava burleskishow. Performatiivisella muotiluennolla selviää, kuinka monta kerrosta alusvaatteita oli silkkien alla, kuka sai koskea Kustaa III:n sukkiin ja esiintyikö Marie Antoinette muotokuvassa todellakin alasti.

Illan aikana sekä performatiivisella muotiluonnolla nähdään tyylipuhtaasti 1700-luvun historiallista muotia edustavia asuja. Museon henkilökunnalle käsin ommeltujen vaatteiden suunnittelusta ja valmistuksesta on vastannut museon henkilökuntaan kuuluvat ammattilaiset.

  • Klo 21.30 Performatiivinen muotiluento 
  • Klo 23.00 Betty Fvckin burleskishow 

Juhlakerroksen myyntipisteestä voi ostaa pientä suolaista ja makeaa sekä virvokkeita ja drinkkejä.

Tapahtumaan on 18-vuoden ikäraja. Tapahtumaan saapuvilta vaaditaan koronapassi, joka luetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Turun museokeskus toteuttaa Club Rococoon osana merkkivuoden ohjelmaa.