Pimeä marraskuu selätetään voimalla hyvin. Tule siis mukaan seuraamaan Hyvässä vireessä -kampajaa, joka keskittyy opiskelijan hyvinvointiin. Luvassa on juttusarja, hyvinvointivinkkejä sekä peli, jossa voit voittaa personal training -paketin!

Marraskuu on pian täällä ja sen mukana entistä synkemmät kelit. Kun päivä lyhenee lyhenemistään, ja jouluunkin on vielä tovi, on tärkeää pitää mieli ja keho valoisassa vireessä. Siinä auttaa opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä Hyvässä vireessä -kampanja, joka tuo hyvinvointiteeman sisällöt saatavillesi monikanavaisesti.

Kampanja alkaa hyvinvointipelillä, jota pelaamalla voit voittaa personal training -paketin. Paketti pitää sisällään neljä tapaamista CampusSportin personal trainerin kanssa sekä henkilökohtaisen kunto-ohjelman. Voit testata hyvinvointitietosi ja ottaa osaa paketin arvontaan täällä:

Opiskelija, tunnetko hyvinvointisi kulmakivet? (leadfamly.com)

Opi lisää hyvinvoinnistasi

Julkaisemme marraskuun aikana Opiskelijakaupunki Turun nettisivuilla hyvinvointiaiheisia asiantuntijahaastatteluja. Luvassa on artikkeleja muun muassa liikunnan hyödyistä oppimisen kannalta, istumisen vaikutuksista terveyteen sekä opiskelijan unesta.

Sosiaalisen median kanavissamme jaamme täsmävinkkejä hyvinvointiin sekä liikunnalliseen tekemiseen Turussa. Löydät kampanjaan kuuluvat somesisältömme Instagramista ja Facebookista aihetunnisteella #hyvässävireessä.

Kampanja-aika on 27.10. – 30.11.2021. Hyvinvointipeliä voit pelata 10.11.2021 asti.