Luonto ja luonnossa liikkuminen lisäävät hyvinvointia ja sitä kautta edesauttavat myös kotoutumista. Maahanmuuttajille suomalainen luonto ja siellä toimiminen voivat kuitenkin olla vieraita ja monenlaiset asiat estävät luontoon lähtemisen. Kaikille avoimen työpajan avulla etsimme yhdessä ratkaisuja esteiden vähentämiseksi ja hyvinvoinnin ja kotoutumisen lisäämiseksi.

Työpajassa esitellään LUMODI-hankkeen tutkimuksen tuloksia ja keskustellaan tulevaisuuden vaihtoehdoista. Luonto ja luonnossa liikkuminen lisäävät hyvinvointia ja sitä kautta edesauttavat myös kotoutumista. Maahanmuuttajille suomalainen luonto ja siellä toimiminen voivat kuitenkin olla vieraita ja monenlaiset asiat estävät luontoon lähtemisen.

Milloin: Tiistaina 16.11. kello 17–19 Turun pääkirjaston Studiossa.

Miksi: Työpajan avulla voimme yhdessä etsiä ratkaisuja esteiden vähentämiseksi ja hyvinvoinnin ja kotoutumisen lisäämiseksi. Tulevaisuustyöpaja tuo esille erilaisia näkökulmia ja avaa uusia mahdollisuuksia. Työpajatyöskentelyn avulla on mahdollista löytää uusia toimintatapoja ja kehittää omaa työskentelyä.

Kenelle: Kaupungin työntekijöille, maahanmuuttajille, järjestöjen edustajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen viimeistään 10.11. sähköpostitse osoitteella hanna.heino@utu.fi.

Lisätietoa LUMODI-hankkeesta (utu.fi).

Tapahtuman esite jpg-muodossa.