Turun kaupunki kutsuu asukkaat ja eri sidosryhmät mukaan laatimaan Turun yhteistä Kulttuurilupausta. Kulttuurilupaus-työn lopputuloksena syntyy taiteen, kulttuurin ja kulttuurihyvinvoinnin yhteinen strateginen ja visionäärinen näkymä vuoteen 2029 asti.

Mitä sinä haluat Turun Kulttuurilupaukseen 2029?

Vastaa kyselyyn tai osallistu avoimeen Kulttuurilupaus-tilaisuuteen.

Kerro kantasi -kysely (avoinna 10.11.–6.12.)

Avoimet Kulttuurilupaus-tilaisuudet Turun Kaupunginteatterissa (Itäinen Rantakatu 14)

  • keskiviikkona 24.11. klo 14–17 (ilmoittautuminen päättynyt)
  • keskiviikkona 1.12. klo 14–17, osallistuminen vain etänä, (ilmoittautuminen päättynyt)

Kulttuurilupausta laaditaan laaja-alaisesti yhteistyössä ja sen on tarkoitus valmistua vuoden loppuun mennessä. Asukkaiden näkemyksiä kerätään sekä kaikille avoimissa tilaisuuksissa että Kerro kantasi -palvelussa. 

Turun kaupungin vapaa-ajan palvelukokonaisuus järjestää Turun Kaupunginteatterissa kaksi kaikille avointa tilaisuutta 24.11. ja 1.12. klo 14–17. Ensimmäiseen voi osallistua joko paikan päällä (rajoitettu osallistujamäärä) tai etänä, jälkimmäiseen vain etänä. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen.  

Oman mielipiteesi, ideasi ja kommenttisi Kulttuurilupaukseen voit välittää myös Kerro kantasi -palvelun kautta 6.12.2021 asti. Kyselyssä voit muun muassa vastata, miten kulttuuri voisi yllättää, missä haluat kokea ja tehdä kulttuuria sekä miten toimijat, tekijät ja asukkaat voivat yhdessä edistää kulttuuria ja taidetta Turussa. Sana on myös vapaa. Kysely on osoitteessa kerrokantasi.turku.fi/kulttuurilupaus.