Logomon ja Turun kulttuuripääkaupunkivuoden 10-vuotisjuhlaa vietetään Logomossa lauantaina 20.11. Avoimien ovien päivä sisältää taikuutta, sirkusta, elokuvaa ja taidetta klo 10–15. Ympäri taloa useammalle lavalle levittäytyvät iltabileet alkavat klo 20 ja kestävät aina aamuyöhön asti.

Festareilla nähdään mm. Turku Rock Academyn kasvatteja ja Flame Jazz -konsertti. Lisäksi Lenni-Kalle Taipale luotsaa lavalle liudan Suomen tähtiartisteja, joiden nimet pidetään visusti salassa h-hetkeen asti.

Terveysturvallisuudesta huolehditaan tarkasti, ja koronapassi on uusimpien linjausten mukaisesti käytössä yli 16-vuotiailla koko synttärifestareiden ajan.

Päivällä avoimet ovet, illalla bileet

10-vuotisjuhlia vietetään Logomolla koko päivä. Avoimissa ovissa on ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Mukana on mm. Kai Kuutamon jongleeraustyöpaja, taikuri ja mentalisti Jerry Nyholm ja Luomuspajan askartelu- ja taidetyöpaja. TPS:noma maskotti Jore-karhukin on luvannut saapua juhlimaan.

Kinossa esitetään päivällä kaksi lastenelokuvaa; Onneli, Anneli ja nukutuskello sekä Rölli ja kultainen avain. Annelia näytellyt Olga Ritvanen on mukana avaamasta lastennäytöstä. Jos itse mielii valkokankaalle, avoimissa ovissa on mahdollista osallistua Länsi-Suomen elokuvakomission avustajakuvauksiin.

Lisäksi esillä on valokuvanäyttely, videotaidetta sekä Johanna Oraksen taidenäyttely. Ohjelman lomassa voi herkutella Logomo Kitchenin juhlabrunssilla.

Iltabileiden ovet aukeavat klo 19.30. Flame Jazz -konsertissa Logi-salissa nähdään Mikko Innanen ja Turku Rock Acedemy tuo Logomon Teatroon neljä bändiä: Sunday Talk, Destinesia, Kalpeat Varjot ja Avacia.

Mysteerilaulajia

Logomon suurimmassa salissa nähdään yllätyksellinen spektaakkeli, kun pianovirtuoosi, muusikko Lenni-Kalle Taipale luotsaa lavalle Suomen tähtiartistit, joiden nimet pidetään salaisuutena loppuun asti.

Logomon käytävillä kulkee kuitenkin huhuja, että lavalle on nousemassa taatusti kaikkien tuntemia mies- ja naisartisteja.

Klo 22 sali muuntautuu Turun suurimmaksi yökerhoksi. Jatkoilla menoa pitävät yllä YleX:n suosikki-DJ:t Roberto Rodriguez ja Anne Lainto. 

Katso synttärifestareiden koko ohjelma Logomon sivuilta

Liput:

Iltabileet: 25,00 €/hlö, samalla lipulla pääset kulkemaan vapaasti festarialueella.

Liput vain jatkoille Turun suurimpaan yökerhoon: 10,00 €/hlö

Osta liput: lippu.fi

Asiasanat: