Rekryexpo keräsi Turun messukeskukseen yli 1000 kävijää ja 38 työantajaa. Avoimia työpaikkoja oli jaossa satoja, jopa tuhansia.

Tapahtumassa oli silminnähden mukava kuhina.  Monipuolinen tarjonta näkyi useilla aloilla ja useissa ikäryhmissä. Messut tarjosivat työnhakijoille ja uutta suuntaa urallaan etsiville hienon mahdollisuuden tavata samalla kertaa kymmeniä eri alojen työnantajia, solmia kontakteja, sopia työhaastatteluja ja saada arvokasta tietoa.

Työpisteellä työntekijä ja työnantaja kohtaavat

Turun kaupungin työllisyyspalvelut, Työpiste esittäytyi osastolla 46. Paikalla oli useita uraohjaajia, jotka kertoivat Työpisteen monipuolisista palveluista ja sopivat tapaamisia työttömien työnhakijoiden kanssa Työpisteelle. 

‒ Käsityöläiskadun Työpisteessä toimivat uraohjaajat, joiden yhtenä tärkeänä tehtävänä on edistää työttömien työllistymistä ja löytää työvoimaa yrityksille. Turussa on nyt eri alojen työpaikkoja paljon tarjolla ja työnantajat ovat olleet meihin yhteydessä, toteaa palvelupäällikkö Satu Nikkanen.

‒Työpisteelle voi tulla keskustelemaan omista työllistymiseen liittyvistä asioista joko ilman ajan varausta päivystykseen tai varata ajan sitä varten, toteaa Nikkanen

Työpiste esitteli myös uudenlaista digitaalista työhaun välinettä, ForeAmmattia, jolla asiakkaat saavat laajaa ja kattavaa tietoa kaikista ammateista, koulutuksista ja tulevaisuuden töistä.