Turun seuraparlamenttiin on valittu uudet jäsenet: puheenjohtaja ja seitsemän jäsentä. Liikunta- ja urheiluseurat sekä liikuntaa järjestävät yhdistykset päättivät uudesta seuraparlamentista 22.11. seurafoorumin yhteydessä järjestetyssä valintakokouksessa

Lisätietoja:

Seuraparlamentti

Turun seuraparlamentissa on uusi kokoonpano. Seuraparlamenttiin 2021–2023 puheenjohtajaksi valittiin FBC Turku ry:n toiminnanjohtaja Ville Lintunen. Seuraavan kauden 2021–2023 jäseniksi valittiin Riikka Visa (Turun Urheiluliitto ry), Hannu Rantanen (BMX Turku ry), Virpi Huuskonen (Turun Cheerleadingseura Smash ry), Mikko Nikkola (Pyrkivä Gymnastics ry), Saara Kuusinen (Lahjan Tytöt ry), Timo Furuholm (Football Club International Turku ry) ja Merja Jämsäläinen (Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry).

Seuraparlamentissa jo ennestään jatkoivat: Janne Kuusisto (Frisbeegolfseura 7k ry), Kalle Lahti (TPS Juniorijääkiekko ry), Maija Saarto (Turun Seudun Ampujat ry), Katja Rautee (Turun Kisa-Veikot ry), Vesa Hanski (Åbo Simklubb rf), Mervi Niinijärvi (Turun Riennon Taitoluistelu ry), Juha Jonsson (Lounais-Suomen kiipeilykerho Kruxi ry) ja Raimo Koskela (Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat ry)

Lisäksi parlamenttiin kuuluvat Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n ja Turun Seudun Urheiluakatemian nimeämät henkilöt eli yhteensä 18 jäsentä. Uudessa seuraparlamentissa LiikU:n edustaja on Marko Mäenpää ja Urheiluakatemian edustajana toimii Mika Korpela. Parlamentin kokouksiin osallistuu myös Turun liikuntalautakunnan edustajia. 

Seuraparlamentti on asiantuntijaelin, jota liikuntalautakunta ja liikuntapalvelut kuulevat liikuntalain yhteistyövelvoitteeseen perustuen keskeisissä seurojen toimintaan vaikuttavissa kysymyksissä. Seuraparlamentilla ei ole varsinaista päätäntävaltaa. Seuraparlamentti on toiminut Turussa vuodesta 2004.