Parkin kenttä aukeaa turkulaisten riemuksi lauantaina 4.12. Luonnonjääkentät Urheilupuiston yläkenttä sekä Kupittaan kenttä avattiin perjantaina 3.12.

Talvikausi on alkanut ennakoitua aikaisemmin tänä vuonna ja itsenäisyyspäiväviikonlopuksi voidaan avata useita luistelukenttiä. Kupittaan luistelumato avautui maanantaina 29.11. ja Parkin kenttä avautuu yleisölle viikonloppuna.

Parkin kenttä on avoinna arkisin kello 8–22. Lauantaisin kentälle pääsee kello 10–21 ja sunnuntaisin kello 9–21. Huoltoaika on päivittäin 15.45–16.45, jolloin kenttä on suljettu.

Parkin kentän aukioloajat ja palvelut

Parkin kentän sisätiloissa on voimassa samat ohjeistukset kuin muissakin kaupungin sisäliikuntapaikoissa. Maski edellytetään yli 15-vuotiailta kaikissa kentän sisätiloissa kuten sisäänkäynnillä, aulassa ja pukuhuone- ja wc-tiloissa. Lisäksi sisätiloissa pitää huomioida turvavälit ja hyvä käsi-ja yskimishygienia. Pukuhuoneet ovat auki aukioloaikoina ja luistinvuokraamo palvelee avauspäivästä lähtien.

Parkin kentän luistelumaksun voi maksaa kätevästi rannekkeella, johon voi ladata 10 luistelumaksua 16 eurolla. Rannekkeen hankintahinta on 8 euroa. Luistelumaksujen jatkolataus sujuu hyvin myös netissä. Opiskelijat voivat ostaa edullisen opiskelijarannekkeen, jolla voi luistella Parkin kentällä kympillä kuussa vaikka päivittäin. Rannekkeiden lisäksi Parkille voi maksaa kertamaksun: kännykällä hinta on 2,01 euroa ja vuokraus- ja teroituspisteessä maksettaessa kertamaksu on 3,5 euroa. Piste palvelee kertamaksuissa ja rannekkeen latauksissa maanantaista perjantaihin klo 17–19 ja viikonloppuisin klo 11–16.

Varausvuorot Timmi

Urheilupuiston ja Kupittaan kentillä voi jo luistella

Turussa avautuu myös muita luistelukenttiä: Urheilupuiston yläkenttä, Paavo Nurmen puistotie 11 aukeaa tänään 3.12. Kentän aukioloajat ovat arkisin 8–21 ja viikonloppuisin 9–21, jolloin kenttä on valaistu.

Urheilupuiston yläkenttä

Kupittaan kenttä, Blomberginaukio 6, on auki maanantaista torstaihin 7–21, perjantaina 7.30-20 ja viikonloppuisin 10–21. Pukuhuoneet pidetään toistaiseksi vielä kiinni sekä Urheilupuistossa, että Kupittaalla. Kaupunki on lisännyt kentille penkkejä, joissa voi vaihtaa luistimet. 

Kupittaan kenttä

Turun kaupunki myös ylläpitää talvisin noin 50 luonnonjääkenttää, joiden jäädytystyöt käynnistyvät säiden salliessa joulukuussa. Turun kaupungin liikuntapalvelut tiedottaa niiden avaamisesta lähiviikkoina.