Näytökset, kilpailut ja ottelut Turun kaupungin liikuntapaikoilla toteutetaan 22.-31.12.2021 ilman yleisöä. Myös seurojen harjoitukset suositellaan pitämään ilman katsojia. Liikuntapaikoille pääsee edelleen koronapassia näyttämällä. Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna ja niillä voi harjoitella omatoimisesti.

Lisätietoja:

Kaikki näytökset, kilpailut ja ottelut tulee järjestää ilman yleisöä sekä sisä- että ulkoliikuntatiloissa. Yleisöä ei toivota edes harjoituksiin. ​Välttämätön liikuntatilassa oleminen edellyttää koronapassien tarkistamista.

Liikuntapaikoille pääsee koronapassia näyttämällä. Koronapassi edellytetään kaikilta yli 16-vuotiailta kaupungin sisäliikuntapaikoissa, Parkin kentällä sekä ohjatun toiminnan vuoroilla ulkokentillä, pois lukien huippu-urheilu, jolla tarkoitetaan kahden ylimmän sarjatason joukkueurheilijoita ja SM-tason yksilöurheilijoita. Koronapassi edellytetään myös henkilöiltä, jotka tulevat itse sisätiloihin tuodessaan lapsia harjoituksiin. 

Ulkoliikuntapaikat, kuten hiihtoladut ja luonnonjääkentät, ovat avoinna ja niillä voi harjoitella omatoimisesti.

Sisäliikuntatilat

Kaikki näytökset, kilpailut ja ottelut tulee järjestää ilman yleisöä. Yleisöä ei toivota edes harjoituksiin. ​ Välttämätön liikuntatilassa oleminen edellyttää koronapassien tarkistamista.

Sisäliikuntatiloissa ja ohjattujen tuntien vuoroilla edellytetään koronapassi yli 16-vuotiailta pois lukien tilat, joihin on määritelty henkilömäärärajoite. Passintarkastuksessa tarkastetaan myös henkilöllisyystodistus.​

Yli 15-vuotiailta edellytetään maskia muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana.​ Lisäksi liikuntapaikoilla vältetään kontakteja​ toisten harrastusryhmien kanssa ja ​harjoituksissa ​tarpeetonta fyysistä kontaktia.  

Ulkoliikuntatilat

Kaikki näytökset, kilpailut ja ottelut tulee järjestää ilman yleisöä. Yleisöä ei toivota edes harjoituksiin. ​ Välttämätön liikuntatilassa oleminen edellyttää koronapassien tarkistamista.

Koronapassi edellytetään Parkin kentällä ja ohjatun toiminnan vuoroilla kaikilta yli 16-vuotiailta, pois lukien huippu-urheilijat.​ Parkin kentälle on tulossa lisää ulkopenkkejä luistinten turvallisen vaihdon takaamiseksi.​

Turvaetäisyydet on huomioitava​ ja maskin käyttö on suositeltavaa​ ruuhkaisilla ulkoliikuntapaikoilla. 

Omatoimikäytössä olevilla ulkoliikuntapaikoilla, kuten hiihtoladuilla, kuntoilureiteillä ja luonnonjääkentillä, ei edellytetä koronapassia.


turku.fi/luistelu -sivulla on linkit kaikkiin luistelumahdollisuuksiin 
turku.fi/latuinfo  -sivulla mainitut ladut on avattu
turku.fi/suksivuokraamo