Impivaaran suksivuokraamo avautui joulukuussa ja palvelusta vastaa talven ajan ÅIFK:n jalkapallojaosto ja Turun kaupungin liikuntapalvelut.

Nunnavuoressa on ladut parhaimmillaan ja Turun kaupungin liikuntapalvelut avasi Impivaaran suksivuokraamon joulukuussa.
Liikuntapalvelut ovat lisänneet suksivuokraamon aukioloaikoja 3.1.–14.1. Vuokraamo on auki päivittäin 9–20, poikkeuksena ma 3.1. klo 13–20, to 6.1. klo 11–16 ja la–su 8.–9.1. klo 11–16.    
 

Tarkemmat aikataulut vuodelle 2022: turku.fi/suksivuokraamo

Huom! Arkisin päiväaikaan suksivuokraamo on Turun koulujen ja päiväkotien käytössä.

Suksivuokraamo toimii parakeissa Impivaaran jalkapallohallin (Eskonkatu 1) takana, Nunnavuoren latujen vieressä. Suksivuokraamon palvelusta vastaa tämän talven ajan ÅIFK:n jalkapallojaosto.

Edullinen vuokrahinta

Välinepaketin (sukset, monot ja sauvat) saa vuokrattua kahdeksi tunniksi hyvin edulliseen hintaan. Aikuiset maksavat paketista 5 euroa, alle 20-vuotiaat euron ja alennusryhmät (työttömät ja opiskelijat 3 euroa). Käteis- tai korttimaksu.  Sähköisellä Mihi.fi-passilla, Kimmoke- ja Seniorirannekkeen voimassaolokortilla sukset saa käyttöönsä maksutta.

Suksipareja on noin 160. Tarjolla on niin perinteisen kuin luistelutyylinkin suksia. Monoja on koosta 28 kokoon 48 asti. Sukset ovat valmiiksi voideltuja.

Vuokraamoon yksi asiakas kerrallaan

Vuokraamon sisätiloihin päästetään yksi asiakas kerrallaan, muut odottavat ulkona. Hyvällä talvisäällä jonotusaika voi olla pitkäkin. Jonottaessa pitää huolehtia turvavälien säilymisestä.

– Toivomme asiakkailta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tässä haastavassa tilanteessa. Valitettavasti sisätiloja ei ole käytössä ja monojen vaihtamista varten on tarjolla ulkopenkkejä, kertoo liikuntapalveluvastaava Jorma Fisk Turun kaupungin liikuntapalveluista.

Ladut kunnossa

Suksivuokraamon suksilla pääsee hiihtämään Impivaaran Nunnavuoren tykkilumiladuilla ja sieltä lähtevillä luonnonlumireiteillä. Latumiehet päivittävät tiedot latujen kunnostuksesta nettiin turku.fi/latuinfo -sivulle.