Hei sinä Turussa asuva korkeakouluopiskelija! Käytätkö sujuvasti somea, etupäässä Instagramia? Onko sinulla sana hallussa ja vähän valokuvaustaitoakin? Haluaisitko kertoa koko kansalle, miten mahtava opiskelijakaupunki Turku on – ja ansaita samalla hieman rahaa?

Hae mukaan Opiskelijakaupunki Turun brändilähettilästiimiin! Olemme kokoamassa turkulaisista korkeakouluopiskelijoista koostuvaa tiimiä, jonka jäsenet tuottavat vuorotellen sisältöä Instagram-tilillemme (@studyinturku) take over-tyylisesti – pääasiassa storyjen mutta myös feed-postausten muodossa. Arvostamme, jos olet valmis julkaisemaan turkulaiseen opiskelijaelämään liittyvää sisältöä ajoittain myös omalla Instagram-tililläsi.

Opiskelijakaupunki Turku on Turun kaupungin ja paikallisten korkeakoulujen muodostama yhteistyöverkosto. Yhteistyön tavoitteena on markkinoida Turkua houkuttelevana opiskelijakaupunkina, palvella Turussa jo olevia opiskelijoita sekä edesauttaa opiskelijoiden jäämistä Turkuun myös valmistumisen jälkeen.

Kerro opiskelijaelämästä Turussa

Brändilähettilästoiminta on tapa edistää Turun tunnettuutta kiinnostavana opiskelukaupunkina. Tästä syystä lähettiläiden tekemien sisältöjen ei tulisi niinkään keskittyä yksittäiseen opiskelualaan, vaan kertoa laajemmin opiskelijaelämästä Turussa ja Turusta opiskelijakaupunkina.

Lähettiläänä saat ideoida ja toteuttaa sisältöjä omalla persoonallisella otteellasi, ja teemme ideointityötä myös tiiminä. Yksi lähettiläsviikko pitää sisällään 3-4 sisällöntuotantopäivää, ja siltä maksetaan 100 euron suuruinen palkkio. Se, kuinka monta viikkoa kukin lähettiläs saa hoitaakseen, riippuu hakemusten ja tehtävään soveltuvien ehdokkaiden määrästä. Toivomme löytävämme lähettiläitä kaikista Turun korkeakouluista.

Näin haet mukaan:

Täytä hakulomake ma 31.1.2022 mennessä. Olemme yhteydessä valittuihin ti 15.2.2022 mennessä.