Opiskeluterveydenhuollon vuosittaisissa terveystarkastuksissa on ollut koronaepidemian aiheuttamien lisätöiden vuoksi viivettä. Nyt terveydenhoitajat tekevät pääosin omaa perustyötään ja ovat tavoitettavissa puhelimella ja Wilman kautta.

Kouluterveydenhuollon koronaneuvontapuhelin p. 02 266 2012

Kouluterveydenhuollon koronaneuvontapuhelin palvelee 1.3. alkaen ainoastaan peruskoululaisia ma - pe klo 8 - 11. (Puhelimessa on takaisinsoittojärjestelmä. Soitamme takaisin saman päivän aikana)
Lukiolaisia ja ammatillisten oppilaitosten oppilaita korona-asioissa palvelee jatkossa Opiskeluterveydenhuollon keskitetty neuvonta- ja ajanvarauspuhelin 02 266 1570, joka on avoinna ma-to klo 8-14 sekä pe 8-13.

Jos opiskelijalla tai hänen huoltajallaan on huolta nuoren hyvinvointiin liittyen, niin voi ottaa herkästi yhteyttä oman oppilaitoksen terveydenhoitajaan. Terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotolle tullaan vain ajanvarauksella ja vastaanotolle ei saa tulla koronainfektioon viittaavissa oireissa.

Mikäli oma terveydenhoitaja ei ole tavoitettavissa, teitä palvelee myös Opiskeluterveydenhuollon keskitetty neuvonta -ja ajanvarauspuhelin 02 266 1570. Palvelu on auki ma-to klo 8-14.00 sekä pe 8-13.00.

Lisätiedot: turku.fi/opiskeluterveydenhuolto