Turun kaupunki kutsuu asukkaat mukaan ideoimaan toimenpiteitä lähiöiden kehittämiseksi pääkirjaston Studioon.

Lisätietoa lähiövisiosta ja työpajasta

  • Lähiövision verkkosivu: turku.fi/lahiovisio 
  • Projektikoordinaattori Sini Mäkeläinen, sini.makelainen(at)turku.fi, 040 183 4835  

Mitä: Asukkaiden ja kaupungin asiantuntijoiden yhteinen työpaja lähiöiden kehittämisideoiden keräämiseksi. Tarjolla myös kahvia, teetä ja pientä purtavaa. 

Missä: Pääkirjaston Studio, Linnankatu 2. 

Milloin: Torstai 2.6. klo 17.00 – 19.30  

Vapaaehtoinen ilmoittautuminen tapahtumaan: webropol.com/s/toimenpidetyopaja-ilmoittautuminen-asukkaat 

Tapahtuma on osa Turun lähiövision tekemistä 

Turussa tehdään yhteinen lähiövisio. Vision avulla pyritään luomaan näkemys lähiöiden kehittämisen suunnasta ja tarvittavista toimenpiteistä mutta myös nostamaan lähiöitä esille. Turun lähiöissä on paljon hyvää, ja niihin kannattaa satsata! Lähiövisio tehdään yhdessä asukkaiden ja kaupungin toimijoiden kanssa erilaisten tapahtumien ja työpajojen, sekä kyselyn ja raatityöskentelyn avulla.    

Lähiövision toimenpidetyöpaja 

Tähän mennessä tehdyn työn perusteella on koottu hyville lähiöille asetettuja tavoitteita. Tässä työpajassa on tarkoitus kerätä toimenpideideoita siitä, miten näihin tavoitteisiin päästäisiin. Työpajaan osallistuu sekä kaupungin työntekijöitä että asukkaita.  

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, pyydämme ilmoittautumaan seuraavan linkin kautta: webropol.com/s/toimenpidetyopaja-ilmoittautuminen-asukkaat 

Ilmoittautumisessa ei kysytä henkilötietoja, vaan kartoitamme ilmoittautumisten kautta tapahtuman osallistujamäärää ja osallistujien mahdollisia erityistarpeita. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole pakollista. 

Työpajaan mahtuu mukaan enintään 70 osallistujaa.