Testaa, saatko luettua kirjan kaikista 6 asutusta maanosasta kesän aikana! Turun kaupunginkirjaston lukuhaaste kestää koko kesän eli 1.6.–31.8.2022.

Haasteen tavoitteena on lukea kesän aikana vähintään kuusi kirjaa, jotka tavalla tai toisella liittyvät eri maanosiin kirjoittajansa, tapahtumapaikkansa tai aihepiirinsä perusteella. Kirjat voivat olla romaaneja tai tietokirjoja, mieluusti toki molempia. Jos et ole varma mistä aloittaa, katso loistavat lukuvinkit Turun kaupunginkirjaston Instagramista ja verkkokirjastosta osoitteesta vaski.finna.fi.

 Jaa omat lukuhetkesi ja vinkkisi kätevästi IG storyissa. Käytä aihetunnisteita #lukumatkamaailmanympari, #turunkaupunginkirjasto ja #lukuhaaste. Turun kaupunginkirjaston IG:n (@turunkaupunginkirjasto) highlighteista voit napata myös valmiit pohjat jakoihin.

Ihan oikeat, paperiset lukupassit löydät Turun pääkirjastosta, Kirjallisuus ja taide -osaston neuvontatiskin läheisyydestä (vanha kirjastotalo, 1. krs.). Täyttämällä ja palauttamalla passin yhteistietojesi kera osallistut palkintojen arvontaan.

Me kirjastolaiset toivotamme Sinulle kiehtovia lukuhetkiä maailman ympäri!