Turun uusi Kauppatori avataan juhlallisin menoin 17.9.2022, jonka jälkeen juhlallisuudet jatkuvat koko viikon päivittäin vaihtuvilla teemoilla. Avajaisviikon keskiviikkona 21.9.2022 vietetään uudella Kauppatorilla liikunnan päivää.

Turun uuden Kauppatorin avajaisviikkoa vietetään 17.-24.9.2022. Keskiviikkona 21.9. vuorossa on liikunnan päivä, jolloin Kauppatorille toimintaansa esittelemään kutsutaan turkulaiset liikunta-alan toimijat.

Jotta saamme luotua markkinahumua, toivomme, että toimijat järjestävät pisteillään toiminnallisia aktiviteetteja. Esittelypaikat ovat toimijoille maksuttomia, paikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä. Mikäli ilmoittautuneita tulee enemmän kuin paikkoja on tarjolla, pyrimme varmistamaan, että erilaisia toimijoita olisi mahdollisimman monipuolisesti paikalla. Ilmoittauduthan mukaan 25.8. mennessä tästä.

Kaikki toimijat tuovat itse tarvitsemansa kalusteet ja katokset, sekä vastaavat siitä, että ne noudattavat virallisia ohjeistuksia. Täältä näet virallisen ohjeistuksen. Lisätiedot toimitetaan mukaan ilmoittautuneille toimijoille.

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja:
Jenna Kaarela
projektipäällikkö
jenna.kaarela@turku.fi
+358406153169