Opiskelija, oletko jo kuullut Turun kaupungin opiskelijarannekkeesta? Opiskelijat pääsevät liikkumaan kaupungin uimahalleihin, kuntosaleille, maauimaloihin sekä Parkin tekojääradalle vain kymmenellä eurolla kuussa.

TIETOA OPISKELIJARANNEKKEESTA:

Opiskelijaranneke | Turku.fi

 

Edullinen Opiskelijaranneke on tarkoitettu niin toisen asteen oppilaitoksien (lukio ja ammattioppilaitos) kuin korkeakoulujenkin opiskelijoille. Vain 60 euroa maksava 6 kuukauden lataus oikeuttaa päivittäiseen sisäänpääsyyn yhteen valittuun kaupungin liikuntapaikkaan. Ensimmäisellä ostokerralla veloitetaan lisäksi kahdeksan euron rannekemaksu, jos ranneketta ei vielä ole. Tuotteen osto-oikeus edellyttää voimassa olevan opiskelijakortin tai -todistuksen esittämistä. 

Kausihinta oikeuttaa puolen vuoden sisäänpääsyyn Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleihin ja kuntosaleille, Kupittaan urheiluhalliin ja kuntosaleille, Paattisten aluetalon ja Varissuon jäähallin kuntosaleille, Parkin tekojääradalle (talvikaudella) sekä Kupittaan ja Samppalinnan maauimalaan (kesäkaudella).

Turussa on lisäksi monia muita edullisia ja maksuttomia liikuntamahdollisuuksia opiskelijoille.

Olet lämpimästi tervetullut moikkaamaan ja kyselemään lisää palveluistamme liikuntapalveluiden työntekijöiltä Study in Turku -messuilla 30.8. tai TYYlikäs Avajaiskarnevaaleilla 6.9. Löydät Turun liikuntapalvelut myös sosiaalisen median kanavista Turku Liikkeelle -käyttäjänimen takaa! 

Myyntipaikat: 

Opiskelijan kausirannekkeen voi ostaa seuraavista toimipisteistä: