Tuntuuko asioihin tarttuminen hankalalta? Uuvuttaako tai onko mielialasi laskusuunnassa? Käytkö läpi hankalia tunteita? Tai haluatko ennaltaehkäistä vastaavia pulmia ja panostaa omaan hyvinvointiisi? Lokakuussa Turussa aloittaa kolme Arkeen Voimaa -ryhmää, jotka tarjoavat työkaluja arjessa jaksamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Syksyn ryhmiin mahtuu vielä mukaan

  • Keskiviikkoisin 12.10.–16.11. klo 14.30–17, Ursininkatu 11
  • Torstaisin 13.10.–17.11. klo 13–15.30, Vähäheikkiläntie 3
  • Tiistaisin 18.10.–22.11. klo 9–11.30, Teams

Voit ilmoittautua sähköisellä lomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä Arkeen Voimaa -yhdyshenkilöön.

Yhdyshenkilö: Sara Hemminki, Arkeen Voimaa -yhdyshenkilö, p. 040 357 2310, sara.hemminki@turku.fi

Lisätietoja

Arkeen Voimaa -ryhmä kokoontuu viikon välein yhteensä kuusi kertaa. Ryhmässä käsitellään monipuolisesti hyvinvoinnin osa-alueita sekä harjoitellaan itsehoidon työkaluja, joiden avulla jokainen voi tehdä arjestaan mielekkäämpää ja sujuvampaa. Toiminta on maksutonta ja suunnattu aikuisille.

– Lokakuussa Turussa aloittaa kolme Arkeen Voimaa -ryhmää, joissa on vielä tilaa. Kaksi ryhmistä kokoontuu paikan päällä, minkä lisäksi meillä on myös Teams-ryhmä. Etänäkin osallistuminen siis onnistuu, jos se tuntuu luontevammalta, kertoo Arkeen Voimaa -yhdyshenkilö Sara Hemminki Turun kaupungilta.

Mikä ihmeen Arkeen Voimaa?

Arkeen Voimaa on näyttöön perustuva itsehoidon ryhmätoimintamalli (CDSMP). Toiminnan tarkoituksena on vahvistaa osallistujien itsehoitotaitoja ja sitä kautta kohentaa heidän arkipärjäämistään ja elämänlaatuaan. Arkeen Voimaa -toimintamallin (ArVo) toimintaperiaatteet ovat luottamus omasta selviytymisestä, ratkaisukeskeisten itsehoidon työkalujen harjoitteleminen käytännössä ja vertaisuus.

Arkeen Voimaa -toiminnalla voidaan tutkitusti parantaa yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia ja arjessa jaksamista sekä vähentää terveyspalvelujen käyttöä.