Turku sai kesäksi pop up -leikkipuiston lapsien ja lapsiperheiden iloksi. Kesä on mennyt ja nyt kaupunki haluaa kuulla käyttäjien kokemuksia. Leikkivälineet poistetaan ja puisto palautetaan entiselleen.

Kesäkuussa avatussa pop up -puistossa oli muun muassa 90 metriä pitkä keppihevosrata ja puistoksylofoni, jolla sai lurautettua konsertin kavereille tai vanhemmille. Lisäksi puistosta löytyi hyppyruudukko, poliisiauto ja erilaisia eläinhahmoja.  Leikkipaikan aitoja koristi Seikkailupuistossa taiteillut kankaat. Leikkipuiston välineet oli valittu siten, että ne eivät vaatineet syviä perustustöitä. Näin puisto saadaan palautettua entiselleen kesäkauden päätyttyä.

Aika kertoa kokemuksista

Puistoon sijoitettu Pop up -leikkipaikka oli ainutlaatuinen kokeilu Turussa. Leikkipaikan käyttöön avannut pormestari Minna Arve toivoikin avajaispuheessaan, että lapset ja heidän perheensä kertoisivat kesän jälkeen, miten puiston kokivat.

Turun kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus kerää palautetta kerro kantasi -kyselyn kautta

Kokemuksista voi kertoa ja mielipiteen voi jättää 30.9. asti osoitteessa https://kerrokantasi.turku.fi/popupleikkipaikka