Kaupunkiympäristölautakunta käsittelee muun muassa monitoimikentän rakentamista Nummenrannan puistoon.

Asemakaavanmuutoksen tavoitteet; Karhunaukion yhtenäiskoulu

Asemakaavanmuutoksen tavoitteena on mahdollistaa uuden yhtenäiskoulun rakentaminen Karhunaukion-Poropuiston alueelle 700 oppilaalle. Yhtenäiskoulun yhteyteen on tarkoitus rakentaa uudet lähikentät ja parantaa olemassa olevia Rummunlyöjänpuiston ulkoliikuntakenttiä. Yhtenäiskouluun sijoittuu myös lasten aamu- ja iltapäivätoiminnan palvelut sekä lähikirjasto. Poropuistossa sijaitseva lasten leikkipaikka säilyy.

Puistosuunnitelma Nummenranta -nimisen puiston osalle

Puistosuunnitelmaan on lisätty monitoimikenttä ja kentän katuliittymät. Rakennussuunnitelmassa on painotettu kentän maisemallisuutta ja istuvuutta ympäristöön. Monitoimikenttä sijoittuu alueelle, joka on aiemmin toiminut hiekoitussepelin ja istutusmassojen läjityspaikkana.

Monitoimikenttä on suunniteltu muuttuvia liikuntasuuntauksia palvelemaan. Monitoimikenttä on 45 metriä pitkä ja 25 metriä leveä asvaltoitu kenttä, jonka käyttötarkoitusta voidaan muuttaa tulevaisuudessa. Suunnitelman mukaiselle monitoimikentälle rakennetaan Omnistadium –pelihäkki, valaistus, tapahtumasähköistys ja ulkokuntosali. Omnistadiumilla voidaan pelata esimerkiksi koripalloa, maahockeytä tai jalkapalloa.

Puistometsien hoito-ohjelma 2022-2023

Puistometsien hoito-ohjelma sisältää lähinnä asemakaavoitetuilla alueilla sijaitsevien metsien (hoitoluokka C1-C3) kohdekohtaisen hoitosuunnitelman. Puistometsien hoito-ohjelma laaditaan vuosittain ja tuodaan kaupunkiympäristölautakuntaan vuosittain päätettäväksi.

 

Kaupunkirakennelautakunnan kokouksen 27.9. esityslista