Cadmatic on suomalainen softatalo, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla. Me kehitämme ohjelmistoja, jotka perustuvat älykkääseen 3D-mallinnukseen, virtuaalitodellisuuteen, automaatioon sekä tekoälyyn. Teimme ensimmäiset koodimme 80-luvun alussa lähinnä omiin tarkoituksiimme. Kiinnostus maailmalla heräsi, ja nykyään meitä on jo 300 Cadmaticlaista ympäri maapalloa.

Meidän teknologiamme on käytössä yli 60 maassa ja asiakkaamme innovoivat sen avulla aivan uudenlaista maailmaa meille kaikille. Meidän ohjelmistoratkaisumme ovat käytössä meri-, laitos- ja rakennusteollisuudessa, ja asiakkaamme suunnittelevat, rakentavat ja luovat niillä esimerkiksi uudenlaisia laivoja, prosessilaitoksia, uusiutuvan energian ratkaisuja ja lääketeollisuuden tuotantolaitoksia.

Miksi olemme mukana kilpailussa?

Olemme innolla mukana sponsoroimassa Beyond 2030 Challenge -teknologiakilpailua, koska haluamme olla mukana muuttamassa maailmaa ja viitoittamassa tietä tulevaan. Oivalsimme jo meidän yrityksemme perustamishetkellä, että innovaatiot syntyvät yhteistyöllä, ja tätä Beyond 2030 Challenge -teknologikilpailu on parhaimmillaan. Meille merkitsee paljon päästä mukaan ideoimaan ja tekemään parempaa tulevaisuutta yhdessä kilpailijoiden ja mentoreiden kanssa! Näytetään yhdessä, mikä kehityskyky meissä piilee! #succeedingtogether

Minkälaisia innovaatioita meillä on jo nyt?

Ohjelmistotalona kehitämme jatkuvasti parempia ratkaisuja ja autamme asiakkaita luomaan tulevaisuuden meri-, laitos- ja rakennusteollisuutta. Innovaatiot ovat siis osa meidän työtämme, mikä näkyy myös meidän tekemisessämme. Meidän ohjelmistoratkaisumme hyödyntävät 3D-grafiikkaa, jonka ansiosta asiakkaamme voivat suunnitella projektinsa mm. älykkäinä kolmiulotteisina malleina.

Meidän teknologiallamme voi myös suunnitella vaikka maanalaisesta jätevedenpuhdistamosta ensin täydellisen digitaalisen version ja varmistaa, että suunnitelman tarkimmatkin yksityiskohdat loksahtavat mallissa ja myöhemmin myös toteutuksessa taatusti paikalleen. Rakennusprojektin valmistuttua digitaalinen kaksonen jatkaa auttamistaan tehdaslaitoksen kunnossapidossa ja sen toiminnan optimoinnissa.

Meidän ratkaisuilla asiakkaamme voivat myös yhdistää suunnittelu- ja rakennusprojektiensa valtavat tietomäärät yhteen ikkunaan. Näin projektiryhmän kaikilla jäsenillä on varmasti ajantasaisin tieto käytössään, ja projektien toteutus suunnitellusti varmistuu. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ympäristön suhteen näkyvät myös jaetun suunnittelun teknologiassa. Meidän ratkaisuillamme suunnittelijat eri puolilta maailmaa voivat työstää yhteistä kohdetta samanaikaisesti. Tällöin suunnittelutieto liikkuu ihmisten sijaan, ympäristö kiittää ja yhteistyö sujuvoituu.

Tutustu CADMATICin teknologioihin

Miltä tulevaisuuden meri-, laitos- ja rakennusteollisuus näyttää?

Teknologia kehittyy nopeasti, ja tulevaisuudessa meidän ohjelmistollamme voidaan suunnitella esimerkiksi miehittämättömiä aluksia, laitteita ja laitoksia hyödyntäen lisättyä todellisuutta, pilviteknologiaa, koneoppimista ja tekoälyä. Tehtaiden ja koneiden toimintaa voidaan simuloida ja optimoida digitaalisessa ympäristössä ja ohjata etänä. Mieti, mitä muuta tämä voi tarkoittaa esimerkiksi ihmisten työnkuvien, vapaa-ajan, ja elämänlaadun suhteen!

Cadmatic on mukana luomassa tulevaisuutta, jossa ihmiset voivat keskittyä innovatiiviseen ja luovaan työhön, ja automatiikka huolehtii työhön liittyvistä tylsistä rutiineista. Kun kaikki ei olekaan enää sidottu aikaan ja paikkaan, syntyy aivan uudenlaisia työtehtäviä ja työnteon ulottuvuuksia. Nostamme työelämän joustavuuden ennennäkemättömälle tasolle ja paranamme ihmisten elämänlaatua. On mielenkiintoista nähdä, minkälaisilla innovaatioilla Beyond Challenge 2030 -kilpailijat voivat auttaa meitä tämän saavuttamisessa!