Kyselyyn vastaamalla voi vaikuttaa lähiliikuntatoiminnan, aikuisten seuratoiminnan ja digitaalisten liikuntapalveluiden kehittämiseen Turussa. Vastaajien kesken arvotaan lahjakortteja urheiluliikkeeseen ja Turun Kaupunginteatteriin.

Turun kaupunki haluaa kehittää palveluitaan asukkaita kuunnellen. Aikuisten liikkumiskyselyn tarkoituksena on turkulaisen aikuisväestön kuuleminen ja liikkumiseen liittyvien tarpeiden ja näkemysten selvittäminen.

Kyselyssä selvitetään vastaajien liikunta-aktiivisuutta sekä tekijöitä, jotka edistävät tai estävät liikkumista arjessa. Lisäksi selvitetään näkemyksiä urheiluseuratoiminnasta aikuisliikkujien näkökulmasta sekä digitaalisten liikuntapalveluiden käyttöä.

Vastauksia hyödynnetään Turun kaupungin liikuntapalveluiden kehittämistyön tukena. Valintakysymysten johdosta vastaaminen on helppoa, vastaamiseen menee aikaa 15–20 minuuttia. 

Vastaa 30.11. mennessä

Kyselyyn pääsee vastaamaan

Paperisia kyselylomakkeita on jaossa erilaisissa tapahtumissa. Toimijat, jotka toivovat kyselyä tehtävän heidän tapahtumissaan tai toimipisteissään voivat olla yhteydessä liikuntapalveluihin sähköpostitse.  Paperisen kyselylomakkeen voi käydä täyttämässä myös TULE-tietokeskuksessa osoitteessa Humalistonkatu 10 sekä Skanssin kauppakeskuksen Monitorissa (Skanssinkatu 10) ja Kauppatorin Monitorissa (Aurakatu 8).

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi 100 euron urheiluliikkeen lahjakorttia ja viisi 100 euron Turun kaupunginteatterin lahjakorttia. 

- Kaupungin tärkeä tehtävä hyvinvointialueuudistuksen jälkeen on kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Liikunta on tähän oiva keino ja liikkuminen onkin meille kaikille tärkeää. Haluan kannustaa turkulaisia kertomaan mielipiteensä liikuntapalveluiden ja olosuhteiden kehittämistarpeista, jotta voimme tehdä niistä entistä enemmän asukkaiden näköisiä, kertoo apulaispormestari Elina Rantanen

Kyselyn toteuttaa Turun kaupungin liikuntapalvelut osana Yhteisöllinen Turku -kärkihanketta, vastausaikaa on 30.11.2022 asti.

Lisätietoja kyselystä:

liikunta.palvelut@turku.fi  tai Johanna Friman, johanna.friman@turku.fi, p. 050 554 6222.