Mentoriksi kilpailuun? Beyond 2030 Challenge etsii korkeakouluopiskelijoita mentoreiksi Turun kaupungin ja Bayerin perustamassa valtakunnallisessa toisen asteen opiskelijoille suunnattuun tiede- ja teknologiakilpailuun.

Mentorointi

Beyond 2030 Challenge on Turun kaupungin ja Bayerin vuonna 2020 perustama tiede- ja teknologiakilpailu. Kilpailu laajeni vuonna 2021 valtakunnalliseksi. Kilpailun kunnianhimoisena tavoitteena ja opiskelijoiden tehtävänä on kehittää planeetan ja ihmiskunnan pelastavia ratkaisuja tieteen ja teknologian keinoin.

Kilpailuun osallistuvien joukkueiden mentoreiksi voivat hakea kaikki Turun yliopiston, Åbo Akademin, Turun ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskolan Novian tekniikan ja luonnontieteiden alojen opiskelijat.

Mentoreilta edellytetään sitoutumista oman projektitiimin sparraamiseen, tukemiseen ja auttamiseen koko kilpailun ajan. Mentoreiden tulee osallistua erikseen järjestettävään yhteiseen kick-off -tilaisuuteen 9.12.2022 sekä tavata tiiminsä kanssa vähintään kahdesti ensimmäisen ja toisen projektivaiheen aikana. Mentoroinnista maksetaan pieni palkkio (150 euroa).

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.11.2022 - turku.fi/beyond2030