Aina ei voi onnistua – ja usein onnistutaan kehujen arvoisesti. Keräsimme yhteen Turun kaupungin ja turkulaisten korkeakoulujen palautekanavat.

Millaista palautetta voin antaa?

Oikeastaan mistä vain voi antaa palautetta! Opiskelijana palautetta annetaan usein esimerkiksi kursseista suoraan opetushenkilökunnalle. Yhteisössä eletään kuitenkin myös opetustilanteen ulkopuolella ja palautetta voi antaa myös tapahtumista, opiskeluympäristöstä tai vaikutusmahdollisuuksista. Myös Turun kaupungille voi antaa palautetta.

Opiskelijoiden asioiden parissa työskentelee kaupungissamme lukuisia asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka auttavat asiassa kuin asiassa. Jos tiedät siis asiasi koskevan esimerkiksi yhdenvertaisuutta, voit olla yhteydessä siitä vastaavaan henkilöön tai häirintäyhdyshenkilöön. 

Mitä kautta viestini menee eteenpäin?

Mikä tahansa kommunikaatiokanava tai -tilanne on mahdollisuus antaa palautetta. Viestin voi lähettää somessa, yleissähköpostiin tai yhteydenottolomakkeella. Keräsimme listan turkulaiselle opiskelijalle korkeakouluyhteisön organisaatioiden ilmoittamista palautekanavista.

Jos et tiedä mistä aloittaa, voit olla yhteydessä Study in Turku -verkostoon, josta ohjaamme viestisi oikeaan suuntaan. Meitä voit lähestyä tileillämme Instagramissa ja Facebookissa.

Palautetta kannattaa antaa aina! Kerro siis, miten olemme onnistuneet!

Korkeakoulujen yhteystiedot:

Turun yliopisto – utu.fi
Åbo Akademi – abo.fi
Turun ammattikorkeakoulu – turkuamk.fi
Yrkeshögskolan Novia – novia.fi
Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak (sivun alareunassa) – humak.fi

Ylioppilas- ja opiskelijakuntien yhteystiedot:

Turun yliopiston ylioppilaskunta – tyy.fi
Åbo Akademis studentkåren – studentkaren.fi
Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO – opiskelijakunta.net
Novium - Studentkåren vid Yrkeshögskola Novia – novium.fi
Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO – humako.net

Turun kaupungin palautepalvelu

turku.fi/palaute