Harrastustoiminnan tuottaja – tule mukaan edistämään lasten ja nuorten monipuolista harrastamista! Kerran lukukaudessa järjestettävä harrastusfoorumi järjestetään tänä syksynä etäyhteyksin keskiviikkona 7.12.

Turun kaupunki ja Harrastamisen Turun mallin hanke kutsuu lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestäjiä ja tuottajia sekä aiheesta kiinnostuneita mukaan syksyn harrastusfoorumiin. Harrastusfoorumi järjestetään etäyhteyksin keskiviikkona 7.12.2022 klo 13–15 Microsoft Teamsin välityksellä. Tilaisuus on maksuton. 

Harrastusfoorumien tarkoituksena on edistää Turun kaupungin ja harrastustoimijoiden välistä vuoropuhelua ja yhteistyötä. Tällä kertaa tilaisuuden keskustelunaiheina ovat koululaisten loma-aikoina toteutettava matalan kynnyksen vapaa-ajantoiminta, koulupäivien yhteydessä toteutettavien harrastusten (Harrastamisen Turun mallin) ajankohtaiset asiat sekä etsivä harrastustoiminta, jossa koulusta nimetty henkilö etsii ja ohjaa oppilaita tämän toivomien harrastusmahdollisuuksien pariin. 

Tilaisuudessa on myös varattu runsaasti aikaa osallistujien esittämiin kysymyksiin koskien lasten ja nuorten harrastustoimintaa Turussa.  

– Toivomme mieluusti kysymyksiä jo ennakkoon, jotta pystymme vastaamaan mahdollisimman hyvin toimijoita askarruttaviin kysymyksiin, sanoo Harrastamisen Turun mallin projektityöntekijä Aino Turtiainen. 

Katso tilaisuuden ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy 1.12. klo 12. Tilaisuudesta julkaistaan myös jälkikoonti harrastusfoorumin nettisivuilla. 

Harrastusfoorumeita on järjestetty kerran lukukaudessa keväästä 2021 lähtien. Harrastusfoorumien järjestämisestä vastaa Harrastamisen Turun mallin hanke, joka toteuttaa Opetus- ja kulttuuriministeriön Harrastamisen Suomen mallia.