Joululahjapulmiin on nyt tarjolla vaihtoehto. Liikuttavalla lahjakortilla voi antaa lahjaksi hyvää oloa!

Lisätietoja:

Lahjakortit

Lahjakorttivaihtoehtoja löytyy sekä aikuisille että lapsille. Lahjaksi voi antaa lahjakortin, jolla saa 10 kerran latauksen uimaan ja kuntosalille Impivaaran uimahalliin tai 30 kerran uinnit. Vaihtoehtona on 10 kerran lataus, jolla pääsee uimaan ja kuntosalille Petreliuksen uimahalliin, Kupittaan urheiluhalliin ja kuntosalille, Paattisten aluetalon kuntosalille, Varissuon jäähallin kuntosalille tai kesällä Kupittaan ja Samppalinnan maauimaloihin.

Lahjakortin voi tehdä myös 10 kerran latauksesta vesijumppaan Impivaaran ja Petreliuksen uimahalliin tai maauimaloihin. 10 kerran luistelulahjakortti Parkin kentälle ilahduttaa varmasti monia lapsiperheitä. Liikuntaranneke-lahjakortteihin voi ladata useammankin kuin yhden 10 kerran sarjalatauksen lahjaksi.

Ohjatusta liikunnasta tykkääville aikuisille on mainio lahja Leidit liikkeellä- tai Kunnon äijät -kausikortti.  65 vuotta täyttäneille ilman yläikärajaa sopii lahjaksi Kuntokonkarien kausikortti tai lahjakortti, jolla voi lunastaa monipuolisen Seniorirannekkeen puolen vuoden käytön. Senioriranneke-lahjakortin vastaanottajan pitää olla turkulainen. Muissa lahjakorteissa ei ole asuinpaikkarajoituksia.

Alennushintaisia lahjakortteja voi ostaa esim. opiskelijoille tai työttömille. Lahjakortin saajan pitää näyttää todistus oikeudesta alennushintaiseen tuotteeseen, kun hän lunastaa lahjakortin.

Lahjakortit ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Lahjakortit ovat myynnissä Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelussa Kupittaalla ja Impivaaran uimahallissa. Lahjakortin saaja voi lunastaa lahjakorttinsa myyntipaikkojen lisäksi myös Petreliuksen uimahallissa ja kesäisin Samppalinnan maauimalassa.