Joulutunnelma hakusessa? Lähde jouluiselle museokierrokselle, rentoudu kynttiläuinneissa, reippaile luistimilla tai vieraile kirjastossa.

Joulukaupunki Turku

Lisää joulutapahtumia löytyy osoitteesta turku.fi/joulu

Pääkirjaston joulu

Turun pääkirjasto on avoinna jouluaattona 24.12. klo 11–17.  Tule nauttimaan rauhallisesta joulutunnelmasta ja lainaamaan kirjalahja.

Joulunaika museoissa

Joulunaika museoissa on tulvillaan tunnelmaa ja tuoksuja, opastuksia ja tapahtumia Apteekkimuseossa ja Qwenselin talossa, Kuralan Kylämäessä, Luostarinmäellä ja Turun linnassa.

Museokaupat ovat tulvillaan lahjoja ystäville, lapsille, isovanhemmille, opettajille, ihan kaikille. Museokaupat löydät Apteekkimuseo & Qwenselin talosta, Biologisesta museosta, Luostarinmäeltä, Turun linnasta ja WAMista.

Tunnelmalliset kynttiläuinnit joulukuussa

Perinteeksi muodostuneet kynttiläuinnit ilahduttavat uimareita Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleissa. Tervetuloa viettämään rauhallinen uintihetki joulukiireen keskellä!

  • Petreliuksen uimahallissa pe 16.12. klo 6–10 ja klo 16–18.30 sekä ti 20.12. klo 6–10 ja 17–19.30
  • Impivaaraan uimahallissa ma 19.12. ja ke 21.12. klo 6–8 ja 16–20

Lasten uusivuosi Kupittaalla

Lasten uusivuosi -tapahtuma kutsuu perinteiseen tapaan lapsiperheitä Kupittaalle 31.12. klo 15–18.15 juhlistamaan vuoden vaihtumista.

Urheiluhallissa voi puuhastella Lasten liikunnan ihmemaassa ja kirjastoautot ovat mukana tapahtumassa. Kirjastoautojen läheisyydestä voit bongata myös tonttuja. Tonttujen etsimistä helpottaa oma taskulamppu. Tapahtuma huipentuu ilotulitukseen, joka ammutaan Kupittaan maauimalalta klo 18.

Loppiaisluistelut

6.1. klo 11–15.30 vauhdikas ja maksuton luistelupäivä Parkin kentällä.