Tanssia, lahjavinkkejä, arvontoja, tunnelmointia ja kurkistuksia kulisseihin – joulukalenterit tuovat iloa ja jännitystä joulunodotukseen aina aattoon asti.

Listasimme tuttujen turkulaistoimijoiden kiinnostavimmat joulukalenterit yhteen. Valitse suosikkisi tai ota seurantaan vaikka kaikki!

Kaupunginkirjaston joulukalenteri

Pääkirjaston joulukalenterista paljastuu joka päivä pala kirjastolaisten arkea. Kirjaston joulukalenteria voi seurata Instagramin kautta. 

Kulttuuria Turussa -adventtikalenteri

Turun kaupungin vapaa-ajan palveluiden adventtikalenteri avautuu Instagramissa aina adventtisunnuntaisin. Jokaisen luukun takaa paljastuu arvonta. Arvontapalkinnot ovat kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä, jotka tuovat iloa arkeen. 

Turun ammatti-instituutin joulukalenteri

TAIn Joulukalenteriin on koottu opiskelijoiden ja työntekijöiden vinkkejä hyvää tekevään joulunodotustunnelmaan. 

Karinakodin joulukalenteri

Karinakodin saattohoitoyksikön Facebook-joulukalenteri palaa linjoille taas tänäkin vuonna.

Turun museokeskuksen kulttuuriperintöyksikön joulukalenteri

Turun museokeskuksen kulttuuriperintöyksikön joulukalenteria seurataan Instagramissa. Teemana on tänä vuonna jouluisen punainen väri.

Turun kaupungin varhaiskasvatuksen joulukalenteri

Turun kaupungin varhaiskasvatuksen joulukalenterissa seikkaillaan yhdessä Avon kanssa tutustumassa Avon lempipuuhiin ja odotetaan joulua.

Lounais-Suomen Jätehuollon joulukalenteri

LSJH:n joulukalenterissa jaetaan kestäviä joululahjavinkkejä, kerrotaan miten joulun jätteet lajitellaan ja kannustetaan kierrättämään.

Turun Vesihuollon joulukalenteri

Turun Vesihuollon joulualenterissa on tietoiskuja turkulaisesta vedestä ja monipuolisia vinkkejä asukkaille kierrätykseen ja vedenkäyttöön liittyen. 

Tanssiva joulukalenteri

Läntinen tanssin aluekeskuksen Tanssiva joulukalenteri tanssahtelee kohti joulua Turussa ja lähialueilla. Luukuista löytyviä tanssiesityksiä voi seurata paikan päällä tai verkon välityksellä Facebookin, Instagramin tai nettikalenterin kautta.

Ohjelman suunnittelusta vastaa tänä vuonna tanssitaiteilija Anna-Riina Virtanen. Kalenterin teema on välittäminen. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä alueen tanssitaiteilijoiden, -toimijoiden, -koulujen ja -seurojen kanssa.

Muistojeni joulut -joulukalenteri

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut julkaisee joulukuussa päivittäin joulukalenteriluukkuja Facebookissa ja Instagramissa. Luukuissa muistellaan aikasempia jouluja.