Varissuon kirjastossa tehdään laaja katto-, lattia- ja valaistusremontti. Samalla uudistetaan myös kirjaston sisäänkäynti. Remontista johtuen kirjasto on kiinni 24.12. alkaen aina maaliskuun puoliväliin. Avaamispäivä maaliskuussa tarkentuu myöhemmin.

Asiakkaat voivat palauttaa lainoja ja noutaa varattuja aineistoja Varissuolle vielä perjantaihin 23.12. asti. Tämän jälkeen asiakkaita palvelevat Turun kaupunginkirjaston pääkirjasto ja muut lähikirjastot, joiden osoitteet ja aukioloajat löytyvät täältä.

Joulukuun aikana tehtyihin varauksiin suosittelemme asiakkaita vaihtamaan itse noutopaikan Varissuon sijasta joko pääkirjastoon tai johonkin toiseen lähikirjastoon. Muutoksen voi tehdä Vaski-kirjastojen sivulta omista varauksista. Lisäksi joulukuun aikana Varissuolta lainatulle aineistolle tulee automaattisesti laina-aikaa 1.2.2023 asti.

–  Olemme saaneet erityisen paljon palautetta Varissuon kirjaston ulko-ovista, joten on hienoa, että kirjaston sisäänkäynti uudistetaan. Ylipäätään nyt saamme mahdollisuuden raikastaa kirjaston yleisilmettä ja muuttaa kalusteiden ja aineistojen sijoittelua, kertoo palvelupäällikkö Kari Pohjola Turun kaupunginkirjastosta.

Mahdollisten väistötilojen avaamista kirjastopalveluille Varissuolle selvitetään. Tästä viestimme erikseen, mikäli sopivat tilat saadaan käyttöön.