Nuorten Stoorin henkilökunta on koonnut lainattaviksi viisi monimediaista aineistokassia ajankohtaisista teemoista. Aineistokassit on suunnattu erityisesti yläkouluille, mutta muutkin kiinnostuneet saavat niitä lainata. 

Aiheiltaan sateenkaari-, ympäristö-, some ja netti - sekä antirasismiteemaiset kassit, ja myös ruotsinkielinen kassi aiheesta sociala medier och internet, löytyvät pääkirjaston Stoorin neuvonnasta, ja ne lainataan pääkirjastosta. 

Aineistokassit eivät kuulu Turun kaupunginkirjaston kelluvaan kokoelmaan, joten ne myös toivotaan palautettavan Stooriin. Niitä ei voi esimerkiksi palauttaa palautusluukusta.

Stoorin aineistokassin on pysyttävä kokonaisuutena. Niistä ei siis saa ottaa niteitä ja lainata erikseen, mutta kasseissa olevia niteitä voi tietysti löytyä yksittäisinä hyllystä. 

Kassien laina-aika on 28 vuorokautta, ja niitä voi myös varata ja lainoja voi uusia. 

Aineistot on koottu nuorten työpaja Fendarin Luovan toiminnan pajassa tekemiin kierrätysmateriaaleista valmistettuihin kangaskasseihin. Kassin sisällä on myös laminoitu ohje lainaamisesta ja palauttamisesta.  

Lisätietoja Stoorin neuvonnasta stoori.kaupunginkirjasto@turku.fi.