Impivaaran uimahalli juhlii yksitoistavuotissyntymäpäiviään 14.2. Juhlan kunniaksi vietetään liikuntarannekkeiden sarjalatausviikkoa 14.–21.2.

Sarjalatuskampanjan ohje:

– Impivaaran uimahalli on allaspinta-alaltaan Suomen suurin. Meillä on viikoittain lähes 30 ohjattua tuntia, joihin ennakkoilmoittaudutaan, ja hallissa on käytössä mm. Hydrohex-vesitreeniohjelma. Uimahallissa järjestetään myös uimakouluja, vauvauinteja, kuntosaliohjauksia sekä seuroilla on tarjolla useita lajeja, muun muassa uintia, vesipalloa, taitouintia, uimahyppyjä, hengenpelastusta, sukellusta, uintia ja triathlonia kurssi- tai harrastusmuodossa. Nyt olemme saaneet myös kaupunginhallitukselta luvan avata kaikki saunat. Hyvä vaihtoehto sähkönsäästämiseksi on tulla uimahalliin liikkumaan ja saunomaan, kertoo Turun kaupungin uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen.

Sarjalatausviikko on täällä taas – Nyt kannattaa ladata!

Impivaaran syntymäpäivän kunniaksi järjestetään sarjalatauskampanja. Liikuntarannekkeiden latauskampanjan aikana 14.–21.2. saa 10 kerran sarjalatauksiin yhden sisäänpääsyn kaupan päälle.

Sarjalatauskampanja koskee 10 kerran sisäänpääsymaksun sarjalatauksia liikuntarannekkeelle: Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleihin (sis. kuntosali), Samppalinnan ja Kupittaan maauimaloihin sekä Kupittaan urheiluhallin, Paattisten ja Varissuon kuntosaleihin. Lisäksi latauskertoja voi hyödyntää kesällä Turun maauimaloissa.

Latauksien myyntipaikat ovat Impivaaran ja Petreliuksen uimahallit, Skanssin ja Kauppatorin Monitorit sekä Liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelu ja Kupittaan keilahallin kahvio.

Miten kampanja toimii käytännössä?

Sarjalataus myydään ensin normaaliin tapaan liikuntarannekkeelle. Jokaisesta 10 kerran latauksesta liikuntarannekkeelle myydään myös veloitukseton kertakäynti.

10 kerran lataus Impivaaran uimahalliin maksaa aikuisilta 60 euroa ja on voimassa kaksi vuotta. Alennusryhmille hinta on 40 euroa ja lataus on voimassa vuoden. Lasten (4–16-v) latauksen hinta on 24 euroa. Lasten lataus on voimassa vuoden sekä käy kaikissa yllä mainituissa toimipaikoissa.

Aikuisten 10 kerran lataus Petreliuksen uimahalliin ja kuntosalille sekä Kupittaan urheiluhallin, Paattisten aluetalon ja Varissuon jäähallin kuntosalille maksaa 40 euroa, ja on voimassa kaksi vuotta.  Alennusryhmille 10 kerran lataus maksaa 24 euroa ja on voimassa vuoden.