Talvilomalla 20.–24.2.on luvassa kivaa ja maksutonta ohjelmaa alakoululaisille! Ohjattua toimintaa ja mukavaa ajanviettoa on eri toimipisteissä päivittäin klo 11–14 välisenä aikana.

Talviloman toimintapisteet:

Aunelassa leikkejä, pelejä ja yhdessä tekemistä

Aunelan palloiluhallissa on luvassa monipuolisesti erilaisia leikkejä, pelejä ja hauskaa tekemistä.

Pallopelien ja erilaisten liikuntaleikkien lisäksi maanantaina, tiistaina ja torstaina tiedossa on tutustumista akrobatian ja voimistelun maailmaan.

Toiminta-aika on päivittäin klo 11–14. Ei ennakkoilmoittautumisia. Paikalle voi tulla tasatunnein, jolloin ohjaajat tulevat avaamaan oven. Paikalla voi olla kerrallaan enintään 30 lasta.

Toimintaa ohjaavat Turun Kisa-Veikkojen ohjaajat. Maanantain, tiistain ja torstain voimistelua ja akrobatiaa ohjaavat Turun Jyryn voimistelujaoston ohjaajat.

Talvilomalla tapahtuu Runosmäen kirjastossa

Runosmäen kirjastolla inspiroidutaan keppinukeista. Erikokoisia keppinukkeja tehdään erilaisista materiaaleista luoden jokaiselle nukelle oma tarina. Voit askarrella nuken lempikirjasi päähenkilöstä, perheenjäsenestä, kaverista tai vaikka keksiä kokonaan uuden hahmon.

Työpajoissa inspiroidutaan myös muovailuvahasta, josta saa näppärästi muotoiltua vaikka kokonaisen kaupungin, jonne keppinuket voivat muuttaa asumaan.

Työpaja painottaa leikkiä, hassuttelua ja rohkaisee mielikuvituksen käyttöön. Työpajaan voi osallistua yhtenä tai useampana päivänä. Osallistujien toiveet otetaan huomioon ja innokkaimpien kanssa voimme yhdessä valmistaa oman keppinukke-esityksen.

Monenlaista kivaa Maarian kylätalolla

Maksutonta ja kaikille alakouluikäisille avointa toimintaa on talvilomaviikolla Jäkärlässä Maarian kylätalolla. Toiminta-aika on päivittäin klo 11–14. Ei ennakkoilmoittautumisia ja paikalle voi saapua vapaasti klo 11–14 välillä. Toimintaa ohjaa kaksi Turun Museokeskuksen työntekijää.

Ohjelmassa on päivittäin monipuolisesti kädentaito- ja kuvataidetyöpajoja sekä liikuntaa ja leikkejä.

Varaudu sään mukaan, sillä ohjelmassa on toimintaa sisällä ja ulkona. Osallistujille tarjotaan päivittäin maksutonta välipalaa.

  • Maanantai: klo 11–12 kädentaitotyöpaja: Räsynukke, 12.30 Välipala, 13–14 Ulkoilua ja pihaleikkejä
  • Tiistai: klo 11–12 Kuvataidetyöpaja: Hyrrä ja muita paperiaskarteluja, 12.30 Välipala, 13–14 Ulkoilua ja pihaleikkejä
  • Keskiviikko: klo 11–12 Kädentaito-työpaja: Kaarnalaiva, 12–14 retki lähiympäristöön
  • Torstai: klo 11–12 Kädentaito-työpaja: Helmiliskoja ja -nauhoja, 12.30 Välipala, 13–14 Ulkoilua ja pihaleikkejä
  • Perjantai: klo 11–12 Kuvataide-työpaja: Saippuakupla-marmorointia, 12.30 Välipala, 13–14 Ulkoilua ja pihaleikkejä

Talvilomaviikon Kivaloma kulmilla -toimintaa Varissuolla

Maksutonta ja kaikille alakouluikäisille avointa toimintaa talvilomaviikolla 20.–24.2. Varissuon nuorisotilalla. Toiminta-aika on päivittäin klo 11–14. Ei ennakkoilmoittautumisia.

Ohjelmassa on pelejä, leikkejä, liikuntaa ja mukavaa yhdessäoloa – tule paikan päälle katsomaan!

To klo 13–14 ja pe klo 12.30–14 luvassa on akrobatiaa, liikuntaratoja yms. kivoja liikunnallisia leikkejä ja pelejä Varissuon koulun salissa. (Saavu nuorisotilalle hieman aiemmin, niin mennään yhdessä!)