Pormestari Minna Arven allekirjoittaman kirjeen saavat vuonna 1958 syntyneet henkilöt. Kirjeen saajia on tänä vuonna noin 1 600. Tervehdyskirjeitä on lähetetty vuodesta 2014 alkaen.

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala haluaa myös ilahduttaa 65 vuotta täyttäviä turkulaisia maksuttomilla tutustumiskäynneillä kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Kirjeen vastaanottajat saavat kaksi liikuntapaikkakäyntiä, kaksi Turun filharmonisen orkesterin perjantaikonserttia ja käynnin Turun linnaan. Tällä tavoin he pääsevät tutustumaan yli 65-vuotiaille suunnitellun palvelun, Seniorirannekkeen, tarjontaan. Helmikuussa lähetettävän kirjeen tutustumislipukkeet ovat voimassa vuoden 2023 loppuun saakka.

– Omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on meille jokaiselle tärkeää, ja tunnetusti liikunta ja kulttuuri tekevät keholle ja mielelle hyvää, muistuttaa kaupunginjohtaja Minna Arve. Hän toivoo, että tutustumiskäynneillä syttyy kipinä liikunta- ja kulttuuriharrastukseen, jota voi jatkaa Seniorirannekkeella.

Senioriranneke on edullinen tapa harrastaa liikuntaa ja kulttuuria

Liikunnan ja kulttuurin harrastaminen on Seniorirannekkeen avulla todella edullista. Puolen vuoden käyttömaksulla eli 40 eurolla ovat käytössä Turun kaupungin uimahallit, kuntosalit ja maauimalat sekä kulttuuritarjonta. Ranneketta voi käyttää kerran päivässä, jolloin päivähinnaksi tulee n. 22 senttiä. Kerran viikossa käytettäessä harrastuskerran hinta jää vielä n. 1,5 euroon. Ensimmäisellä puolen vuoden käyttömaksun latauskerralla on lisäksi maksettava 8 euroa rannekkeesta. Seniorirannekkeella ei ole yläikärajaa.

– Seniorirannekkeella saa todella monipuoliset ja laadukkaat palvelut omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Vaihtoehtoja löytyy lähes kaikille. Seniorirannekkeen liikunta- ja kulttuuritarjonnasta saa iloa, kunnon kohotusta, elämyksiä ja ennen kaikkea hyvää oloa. Kannattaa hyödyntää rannekkeen monet mahdollisuudet ja ottaa mukaan myös kaverit ja tutut. Kannattaa käydä tutustumassa myös seniorirannekkeen uuteen esittelyvideoon, joka löytyy osoitteesta www.turku.fi/senioriranneke, kannustaa ikääntyneiden liikuntapalveluvastaava Topi Hella.

Suoramarkkinointikielto estää kirjeen saapumisen

Posti tuo kirjeen kotiin kaikille muille, paitsi henkilöille, jotka ovat kieltäneet tietojensa luovuttamisen suoramarkkinointitarkoituksiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin. He voivat noutaa kirjeen Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta (Blomberginaukio 4, avoinna ma–pe klo 9-12 ja 13-16) esittämällä henkilötodistuksen. Kirjettä voi myös pyytää ikääntyneiden liikuntapalveluvastaava Topi Hellalta, topi.hella@turku.fi tai p. 050 554 6224.

 

Postin lakon takia kirjeet saattavat viivästyä, mutta saapuvat viimeistään ensi viikolla.