Turun iltalukio järjestää kaikille avointa opetusta kesä- ja elokuussa. Kesäkuussa on tarjolla runsaasti lukion pakollisia opintojaksoja ja elokuussa kertausta abeille. Kesäkuun opetus on verkossa, elokuussa sekä lähi- että verkko-opetusta.

Turun iltalukio järjestää kaikille avointa opetusta kesä- ja elokuussa. Kesäkuussa on tarjolla runsaasti lukion pakollisia opintojaksoja ja elokuussa kertausta abeille. Kesäkuun 2024 opetus järjestetään kokonaan verkossa. On mahdollista, että verkko-opintojaksoille ei voi osallistua ulkomailta käsin.

Yhden opintojakson hinta on 30 euroa. Elokuun opintojaksot ovat maksuttomia Turun iltalukion tutkintotavoitteisille opiskelijoille. Koulumme oppikirjalainaamossa on erä oppikirjoja, joita myös kesälukiossa opiskelevat voivat lainata maksutta.

Ilmoittautuminen kesälukioon alkaa verkkosivuillamme torstaina 18.4.2024 klo 12 ja päättyy perjantaina 31.5.2024 klo 12. Tilaa käyttäjätunnukset Moodle-oppimisympäristöön heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse osoitteesta iltalukio@edu.turku.fi. Turun kaupungin päivälukioissa opiskelevat käyttävät omaa tunnustaan.

Kesälukion opas

Ilmoittaudu kesälukioon tästä