Impivaaran uimahalli on suljettu yleisöltä 23.3.–24.3., mutta Impivaaran uimahallissa toteutetaan normaalisti koulujen uimaopetus, Turun Seudun Urheiluakatemian vuorot sekä kaupungin uimakoulut. Petreliuksen uimahalli ja muut sisäliikuntapaikat ovat auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Palvelualojen ammattiliitto PAM on antanut lakkovaroituksen kiinteistöpalvelualalle. Lakko näkyy Turun kaupungin liikuntapaikoilla hetkellisesti liikuntapalveluiden laadun heikkenemisenä, sillä lakon aikana kohteissa ei ole normaalia siivousta. Turun kaupungin liikuntapalvelut pahoittelee asiaa. Impivaaran uimahalli on suljettu torstaina 23.3. ja perjantaina 24.3., sillä tarvittavaa hygieniatasoa ei pystytä takaamaan lakon aikana. Impivaaran uimahalli avautuu lauantaina 25.3. yleisölle normaalisti klo 9. Petreliuksen uimahalli ja muut sisäliikuntapaikat ovat auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Työtaistelutoimenpiteet liittyvät kiinteistöpalvelualan käynnissä oleviin työehtosopimusneuvotteluihin. Ilmoitetut ja mahdolliset työtaistelutoimet koskevat ISS:n Turun kaupungin liikuntapaikoilla työskenteleviä kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen piirissä olevia työntekijöitä. Toteutuessaan lakko koskee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista työtä kuten siivousta ja kiinteistöhuoltoa. Mikäli lakot toteutuvat, niillä on vaikutusta liikuntapaikkoihin.

Lisätietoja:

Eeva Haapanen, uimalaitosten päällikkö
p. 050 554 6214, eeva.haapanen@turku.fi

Oskari Nummi, liikuntapaikkapäällikkö
p. 050 554 6230, oskari.nummi@turku.fi