Ilmoitettu lakko ja muut työtaistelutoimet on peruttu. Turun kaupungin liikuntapalvelut pyrkii tekemään tarvittavat muutokset ja palauttamaan toiminnot tämän päivän aikana sekä avaamaan Impivaaran uimahallin yleisölle normaalisti huomenna perjantaina 31.3.  Petreliuksen uimahalli ja muut sisäliikuntapaikat ovat auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Palvelualojen ammattiliitto PAMin ja Kiinteistötyönantajat ry:n hallitukset hyväksyivät myöhään illalla 29.3.2023 kiinteistöpalvelualalle työehtosopimusratkaisun. Turun kaupungin liikuntapalvelut pyrkii tekemään tarvittavat muutokset ja palauttamaan toiminnot tämän päivän aikana. Impivaaran uimahalli on suljettu vielä tänään 30.3., mutta on auki yleisölle normaalisti huomisesta perjantaista 31.3. lähtien. Turun kaupungin liikuntapalvelut pahoittelee aiheutunutta häiriötä. Petreliuksen uimahalli ja muut sisäliikuntapaikat ovat auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Palvelualojen ammattiliiton aiemmin ilmoittama lakko ja muut työtaistelutoimet on peruttu. Sopimuksen myötä PAMin kaikki ilmoittamat lakot sekä ylityö- ja vuoronvaihtokiellot on peruttu. Ilmoitetut lakko ja muut työtaistelutoimet koskivat ISS:n Turun kaupungin liikuntapaikoilla työskenteleviä kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen piirissä olevia työntekijöitä. Toteutuessaan lakko olisi koskenut kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista työtä kuten siivousta ja kiinteistöhuoltoa. Mikäli lakko olisi toteutunut, olisi sillä ollut vaikutusta Turun kaupungin liikuntapaikkojen laatuun, sillä liikuntapaikoilla ei olisi ollut normaalia siivousta.

Lisätietoja:

Eeva Haapanen, uimalaitosten päällikkö

p. 050 554 6214, eeva.haapanen@turku.fi

Oskari Nummi, liikuntapaikkapäällikkö

p. 050 554 6230, oskari.nummi@turku.fi