Lähde opastetulle 1800-luvun alun tapakulttuuri- ja herkuttelutuokiolle ystävä- tai työporukan kanssa. Paketti sisältää tietoa 1800-luvun alun seurapiirielämästä ja viuhkan käytön saloista ja huipentuu upeaan iltapäiväteekattaukseen Cafe Qwenselissä.

Luo katseesi alas, värisytä hennosti viuhkaa, mitähän ele viestii? Kanssamme opit viuhkan käytön saloja ja astut ajassa taaksepäin 1800-luvun alun ainutlaatuiseen, historialliseen atmosfääriin. Hienoimmat teelaadut ja käsintehdyt makeat ja suolaiset porvarisherkut nautitaan ylellisiltä posliiniastioilta.

Paketti sisältää tietoa 1800-luvun alun seurapiirielämästä, tapakulttuurista ja viuhkan käytön saloista Qwenselin talon salissa. Kaikki huipentuu suuren suosion saavuttaneeseen  upeaan iltapäiväteekattaukseen Cafe Qwenselissä.

Hinta: 37 € / hlö
Ryhmäkoko: 6–12 hlöä
Tilaisuuden kesto: 1,5 h

Opastukselle ei tarvita omaa viuhkaa vaan ne lainataan opastushetkeen. Halutessaan viuhkan voi myös ostaa omaksi museokaupasta.

Teekattaus on mahdollista saada laktoosittomana, gluteenittomana sekä kasvisversiona (lakto-ovo).

Lisätiedot ja varaukset: info@cafeqwensel.fi 

Peruutus- ja varausehdot: Lopullinen osallistujamäärä erityisruokavalioineen tulee vahvistaa viisi päivää ennen tapahtumaa. Saapumatta jääneistä varauksista veloitetaan normaali hinta.