Kirpputoritapahtuma Secondhand Sunday järjestetään torilla kesäsunnuntaisin 11.6. alkaen. Syyskuun loppuun saakka Kauppatorin sunnuntait on tehty yksityismyyjien ihanista kirppisaarteista, pienyrittäjien kiinnostavista myyntipisteistä ja iloisesta oheisohjelmasta. Myyntipaikkojen varaus avataan toukokuun alkupuolella.

Secondhand Sunday

Kirpputoritapahtuma Kauppatorilla kesäsunnuntaisin 11.6.–24.9. klo 11–17, poikkeuksina juhannus 25.6. ja Turun päivä 17.9.

www.secondhandsunday.fi

Seuraa Instagramissa ja Facebookissa @secondhandsundayturku

Secondhand Sunday -kirpputoritapahtuma järjestetään Kauppatorilla juhannusta ja Turun päivää lukuunottamatta joka sunnuntai 11.6.–24.9. klo 11–17. Tapahtuman taustalla on neljä nuorta yrittäjää, Karoliine Sirvidas, Nea Porkka, Milja Kyrömäki ja Sarah Lindvall Turun ammattikorkeakoulun BisnesAkatemiasta, osuuskuntayritys Elitionista.

- Yksi selkeimmistä kaupunkilaisten suunnalta tulleista palautteista on ollut toive kirpputoritapahtuman palauttamisesta Kauppatorille. Second hand -ala on kasvattanut suosiotaan ja kehittynyt torin remonttivuosien aikana hurjasti ja siksi myös uudistuneelle torille haettiin kiinnostavaa ja raikasta kirpparikonseptia. On mahtavaa saada kuhinaa ydinkeskustaan myös sunnuntaille, iloitsee Turun kaupungin kauppapaikkapäällikkö Hanna Sjöbring.

Varaa myyntipaikka tai tule tekemään löytöjä!

Kirpputorin myyntipaikan hinta on yksityismyyjille 20 euroa ja pienyrittäjille 50 euroa. Myyntipaikan varauksen tekeminen halutaan tehdä mahdollisimman helpoksi. Varauksen saa tehtyä verkkosivuilta www.secondhandsunday.fi toukokuun alkupuolelta alkaen.

- Secondhand Sundayn verkkosivuilta myyntipaikasta kiinnostunut löytää varausohjeet ja -ehdot sekä varausjärjestelmän maksuvaihtoehtoineen. Varauksen tekeminen ja maksaminen on mahdollista myös paikan päällä, kun sen hoitaa tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina, kertoo liiketalouden opiskelija ja tuleva kirpputoriyrittäjä Karoliine Sirvidas. Sirvidas lupaa tiiminsä auttavan tarvittaessa varauksen teossa mielellään myös puhelimitse.

Kirpputorin järjestelyissä panostetaan siihen, että alueella on helppoa liikkua ja kävijä löytää juuri itseä kiinnostavat tuotteet myyntialueen selkeän jaottelun avulla. Secondhand Sundayn myyntipaikoituksessa tilaa saavat ensisijaisesti käytetyt tuotteet, mutta kirpputoriyrittäjät haluavat nostaa kaupungin keskeisimmällä paikalla järjestettävässä tapahtumassa esiin myös paikallisia pienyrittäjiä. Tästä syystä heille on myös rajattu määrä myyntipisteitä jokaiselle sunnuntaille.

- Secondhand Sunday on löytöjen ja tapahtumien päivä, jota odotetaan innolla aina viikonlopun lähestyessä, opiskelijayrittäjät kuvailevat.