Kesäkuun alussa Nuorten työpaja Fendari ja Kirjastoauto järjestävät kaksi yhteistä Pop Up -tapahtumaa. Luvassa on mm. nuorten kirppis, instantRUNOKIOSKI, kahvila sekä Fendarin pajatuotteiden ja poistokirjojen myyntiä. Lisäksi Lounais-Suomen Jätehuollon ympäristöneuvontaa, poistotekstiilien keräys- ja myyntipiste sekä Turun Eläinsuojeluyhdistyksen tarvikekirppis.

Pop Up -tapahtumat järjestetään perjantaina 9.6. klo 13–18 ja lauantaina 10.6. klo 10–14. osoitteessa Amiraalistonkatu 6, Turku.  

instantRUNOKIOSKI
Taitelija tuottaa instantrunoja kaikille. Kioskilla asiakas antaa yhden sanan ja taiteilija laatii sanan pohjalta runon ja lausuu sen asiakkaalle. Runon saa tulosteena mukaan itselleen.

Myynnissä olevat pajatuotteet
Erilaisia kierrätystekstiilituotteita, kuten pehmohahmoja ja kangaskasseja. Puutuotteita, kuten leikkuulautoja ja keittiötyövälineitä. Tuunattuja huonekaluja. Koruja ja paljon muuta.

Poistokirjat
Hinta 1 €/kpl.

Kahvila
Myynnissä kahvia, teetä, mehua sekä erilaisia makeita leivonnaisia.

Poistotekstiilikeräys- ja myyntipiste
Poistotekstiilikeräykseen voi tuoda itselleen tarpeettomia vaatteita ja kankaita. Tekstiilien pitää olla puhtaita. Tekstiilit toimitetaan edelleen lajiteltaviksi.
Poistotekstiilien myyntipisteeltä voi ostaa jo lajiteltuja tekstiilejä hintaan 4 €/kg.