Perinteiset Study in Turku -messut järjestetään Turun Tuomiokirkon Terassilla torstaina 27.8. klo 10 - 14. Messuille ilmoittaudutaan ennakkoon. Huom! Messut on täyteen varattu. Uutinen päivitetty 26.8.2020.

Kävitkö Study in Turku -messuilla? Anna palautetta ja voita Wolt-lahjakortti

Kerro meille missä onnistuimme ja missä pitäisi mahdollisesti parantaa. Anna palautetta ja osallistu samalla Wolt-lahjakortin arvontaan.
 

Messualueen kartta (pystykuva)

Turvallisuusohjeistus

Yksityiskohtainen ohjeistus ohjaa kävijöiden, näytteilleasettajien ja henkilökunnan toimintaa tapahtumassa. Tätä ohjeistusta päivitetään jatkuvasti voimassa olevien viranomaisohjausten ja määräysten pohjalta.

Turvavälit, tilasuunnittelu ja kulkureittien opastus

Tapahtuma-alueella on selkeät turvavälimerkinnät, näitä korostetaan erityisesti paikoissa, joihin jonojen muodostuminen on mahdollista. Tilasuunnittelussa huomioidaan tavallista suuremmat turvavälit. Tapahtumassa on tänä vuonna aikaisempaa vähemmän näytteilleasettajia, jotta tapahtuman näytteille-asettajapisteiden ympärille jää turvavälit. Sisäänkäynneillämme on henkilökuntaa ja kulkusuuntaopasteet. Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, tulee ihmisiä muistuttaa ja auttaa turvavälien pitämisessä.

Hygienia

Sisäänkäyntimme on varustettu käsidesiautomaateilla ja lisäksi messualue on varusteltu useilla käsidesipisteillä. Tapahtumatilassa on lisäksi käsienpesupisteet wc-tiloissa. Siivoojamme tarkistavat yleiset tilat päivän aikana useasti.

Neuvonta ja tiedotus

Viestimme turvallisuudesta tehostetusti sekä ennakkoon että paikan päällä esimerkiksi opastein, kuulutuksin ja netissä. Tiloissamme on selkeät turvavälimerkinnät sekä käsienpesu-, yskimis- ja aivastamisohjeet. Koulutettu henkilökuntamme opastaa ja neuvoo paikan päällä kaikessa.

Muuta

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kasvosuojia ja kertakäyttökäsineitä infopisteeltä. Kasvosuojia on jaossa rajallinen määrä. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, jolloin kävijät varaavat tietyn ajan tapahtumassa vierailuun. Tällä tavoin pidämme yhtä aikaa tapahtumaan osallistuvien henkilöiden määrän alle 500. Tapahtumassa noudetaan THL:n ja AVI:n antamia ohjeistuksia ja määräyksiä liittyen koronavirukseen yleisötapahtumissa.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Lisätietoa käytännön järjestelyistä:

Kävitkö Study in Turku -messuilla? Anna palautetta ja voita Wolt-lahjakortti

Kerro meille missä onnistuimme ja missä pitäisi mahdollisesti parantaa. Anna palautetta ja osallistu samalla Wolt-lahjakortin arvontaan.
 

Taustaa

Uusien korkeakouluopiskelijoiden Study in Turku -messut järjestetään torstaina 27.8.2020 klo 10.00 - 14.00 Turun tuomiokirkon edustan terassialueella. Messuilla uusille opiskelijoille esitellään Turun kaupungin, paikallisten yritysten ja yhdistysten sekä opiskelijajärjestöjen palveluita ja harrastusmahdollisuuksia. Messujen tarjonta on suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tapahtuma on siirretty ulkotiloihin, jotta messut voidaan toteuttaa mahdollisimman turvallisesti niin messukävijöille kuin messuhenkilöstölle. Huom! Messut järjestetään säävarauksella.

Messut toteutetaan tänä vuonna suppeampana kuin aikaisempina vuosina. Alueelle otetaan kerralla sisään korkeintaan 500 henkilöä (mukaan lukien näytteilleasettajat ja muu henkilökunta).

Päivitys 26.8.: Messut on täyteen varattu, joten messuille ei voi enää enää ilmoittautua.

Messuille saapuminen

Messualueelle saavuttaessa portilla luetaan pääsylipun QR-koodi, joka on lähetetty sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Tutor-ryhmien osalta tutor saa koko ryhmäänsä koskevan sisäänpääsykoodin, omaehtoisesti saapuvat opiskelijat saavat henkilökohtaisen pääsylipun sähköpostiinsa.

Saavuthan Study in Turku -messuille vain terveenä. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain täysin terveenä.