Turun iltalukiossa voi laajentaa omaa osaamista, suorittaa tutkinnon loppuun tai vaikka opetella uusia kieliä ja prepata korkeakoulujen valintakokeisiin! Turun iltalukio on Turun kaupungin oppilaitos, jossa saa lukiokoulutusta ja voi suorittaa lukioon valmistavan lukiostartin. Turun iltalukiossa on mahdollista myös suorittaa peruskoulu loppuun sekä opiskella yksittäisiä lukion oppiaineita oman maun ja tahdin mukaan.

Turun iltalukio tarjoaa kielikursseja kaikille kaupunkilaisille sekä myös lyhyitä kielikursseja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Turun iltalukiossa voi suorittaa myös ylioppilastutkinnon tai sen osan. Kesäisin Turun iltalukiossa voi lukea kesälukion kursseja ja hyödyntää niitä esimerkiksi syksyn ylioppilaskokeisiin valmistautumisessa. Kurssit toimivat myös apuna korkeakoulujen pääsykokeisiin valmistautuessa.

Turun iltalukiossa opetus tapahtuu sekä lähiopetuksena että verkossa. Turun iltalukiossa ei ole ikärajoja jollei eri tutkintojen kohdalla sitä erikseen mainita (vähimmäisikä perusopetuksessa 16 vuotta ja lukiokoulutuksessa 18 vuotta). Opinnot voi suorittaa joustavasti sovittaen töiden tai muiden opintojen oheen.

Tutustu ja tule opiskelemaan!

  • Lue mitä kaikkea Turun iltalukiossa voi opiskella klikkaamalla tästä.
  • Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät klikkaamalla tästä.
  • Mitkä opinnoista ovat maksuttomia ja mistä peritään opiskelumaksu? Lue lisää klikkaamalla tästä.