Valmennamme kestävästi työelämään

Toimipisteet

  • Pansiontie 56
  • Rieskalähteentie 76
  • Kanslerintie 19

Sähköposti: tyokeskus@turku.fi

Työpisteen putiikkien aukioloajat 

  • Käsityöläiskatu 10, arkisin 9–16
  • Kanslerintie 19, Tekstiilitori avoinna ti–to 9–14. Työpisteen putiikki on avoinna ma–pe 9–14.
  • Luostarin Välikadun putiikki on avoinna joulumarkkinoiden ajan.

Turvavaatesertifikaatti

Työpiste on moderni ja monipuolinen työyhteisö, jossa työelämään tutustutaan matalalla kynnyksellä. Meille on mahdollista tulla tukityöhön sekä kuntouttavaan työtoimintaan tai selvittää omia työelämävalmiuksia työkokeilussa. Yksilö- ja työvalmentajat auttavat työ- ja toimintakyvyn selvittämisessä sekä eteenpäin uralla ja elämässä.

Kiertotalous ja kestävä kehitys

Ekologisuus, vihreät arvot ja kestävät toimintatavat ovat meillä läheisiä. Kierrätämme kaupungin varastoissa oleva kalusteirtaimistoa Tavarat kiertoon -järjestelmän kautta. Vähennämme näin turhan uuden irtaimiston ostoa sekä lisäämme vanhan käyttöikää.

Kanslerintien toimipisteessä panostamme kestävään kiertotalouteen lajittelemalla poistotekstiiliä uudelleen käytettäväksi. Poistotekstiilin keräyksen vastuutahona toimii LSJH, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Järjestämme kolmena päivänä viikossa Tekstiilitorin, jossa myydään myyntikuntoista poistotekstiiliä.

CodePoint

Valmennuspisteellä toimii CodePoint- ohjelmistokehittäjien ryhmä tavoitteenaan nostaa oma osaaminen yritysten vaatimalle tasolle ja parantaa omia työelämävalmiuksia. 

CodePointissa ollaan työ- ja oppisopimussuhteessa Turun kaupunkiin. Opetuksesta vastaa Turun ammatti-instituutin ICT- ja media-alan yksikkö.

Osaamisen tunnistaminen           

Valmennuspisteellä on käytössään osaamisen tunnistamiseen PAIKKO-järjestelmä. Paikon avulla voidaan todentaa ammatillinen osaaminen ja kirjata osaamisesta todistus ammatillisten perustutkintojen perusteiden mukaisesti.

Palveluiden yhteystiedot

 

Käyntiosoite: 

Pansiontie 56
20240 Turku

Puhelin:

Toimisto 044 907 2813
Kaupungin vaihde 02 330 000
Sähköposti: 
tyokeskus@turku.fi

Aukioloajat

Palveluajat
Ma - To 07:30 - 15:30
Pe 07:30 - 14:00